IMG_20201002_144340508

Dagbesteding

OpenDoor biedt dagbesteding aan een brede doelgroep, zowel qua leeftijd als beperking. Onze gasten brengen hun dag op een aangename en waar mogelijk nuttige manier door in ons hoofdgebouw, in de grote tuin of in het speciale dagbestedingsgebouw op ons terrein. In ons hoofdgebouw zijn een therapeutisch zwembad en een snoezelruimte. Daarnaast zijn er in onze tuin en in de omgeving veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. De dagbesteding wordt begeleid door ons team van betrokken begeleiders en vaste vrijwilligers.

Op dit moment is er geen mogelijkheid tot dagbesteding omdat we op onze maximale capaciteit zitten

Financiering

OpenDoor heeft zowel Zorg In Natura (ZIN) als het Persoons Gebonden Budget (PGB) als basis van haar inkomsten.
Informeer naar tarieven en mogelijkheden via wouter@opendoorzorg.nl of bel 0416-363236 voor meer informatie. Wij helpen u graag!

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Natuurlijk hoort u van ons waaraan we uw donatie besteden en ontvangt u onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alles rondom OpenDoor.