Vakantieopvang

OpenDoor biedt vakantieopvang aan. Uw kind voor een dagje brengen of meerdere dagen aaneen laten logeren, het is allemaal mogelijk. Wij denken zoveel mogelijk met u mee, dus zijn we flexibel waar we kunnen.

Uw kind een leuke tijd met goede zorg, u onbezorgde vrije tijd!

Interesse gewekt? Contacteer Anne via 06-22885238 of Anne@opendoorzorg.nl voor meer informatie of het plannen van een bezoek. 

IMG-20180225-WA0016

Financiering

OpenDoor heeft zowel Zorg In Natura (ZIN) als het Persoons Gebonden Budget (PGB) als basis van haar inkomsten.
Informeer naar tarieven en mogelijkheden via wouter@opendoorzorg.nl of bel 0416-363236 voor meer informatie. Wij helpen u graag!

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Natuurlijk hoort u van ons waaraan we uw donatie besteden en ontvangt u onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alles rondom OpenDoor.