Wonen met zorg

OpenDoor heeft op dit moment zes vaste bewoners namelijk Yvonne, Doris, Carola, Dwayn, Antoonio en Michel. Op termijn veranderen er nog een aantal logeerkamers in vaste kamers voor nieuwe bewoners.

Op dit moment is er geen mogelijkheid tot wonen omdat op onze maximale capaciteit zitten met (toekomstige) bewoners.

algemeen6 (Custom)
  • Antoonio
    Antoonio Bewoner
  • Dwayn
    Dwayn Bewoner
  • Michel
    Michel Bewoner

Financiering

OpenDoor heeft het PGB als basis van haar inkomsten. Hetzij via de WLZ hetzij via de WMO. Echter zorg in natura kan ook mogelijk zijn. Informeer naar tarieven en mogelijkheden via wouter@opendoorzorg.nl of bel 0416-363236 voor meer informatie. Wij helpen u graag!

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Natuurlijk hoort u van ons waaraan we uw donatie besteden en ontvangt u onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alles rondom OpenDoor.