Gastouder Fanny Reckers waarborgt samen met haar collega’s en vrijwilligers de dagelijkse continuïteit bij OpenDoor. Zij woont samen met haar vriend Danny en hun trouwe viervoeters op het terrein bij OpenDoor.

Fanny was al heel wat jaren actief in de gehandicapten zorg bij een grote stichting en toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond zij bij OpenDoor! Hier werkt zij nu fulltime met heel veel plezier.

Wouter heeft de functie van Teamcoach en is vanuit die functie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de OpenDoor organisatie op en rond de werkvloer. Hij draait ook gewoon zijn eigen diensten en staat zodoende midden in de OpenDoor samenleving.

 • Fanny Reckers
  Fanny Reckers Gastouder

  In de zomer van 2013 ben ik Jack en Saskia tegen gekomen in het bos toen zij aan het wandelen waren met Doris. Doris kwam knuffelen met mijn paard. Het was een leuke ontmoeting. Toen zij vertelden over hun droom werd ik erg enthousiast. Deze droom wilde ik graag samen met hen verwezenlijken. Na in het najaar van 2014 als begeleider gestart te zijn ben ik trots dat ik als gastouder een nog mooiere bijdrage kan en mag leveren aan OpenDoor.

  OpenDoor betekent voor mij een plek waar iedereen zich thuis voelt. Een thuis betekent een huis vol plezier, openheid, geborgenheid, jezelf kunnen zijn en respect voor iedereen.

 • Wouter Koreman
  Wouter Koreman Teamcoach

  Vanaf het moment dat ik hoorde over het initiatief OpenDoor, dacht ik: daar wil ik werken. Wat me zo aanspreekt is de vrijheid om anders naar zorg te durven kijken; met een frisse en positieve blik. En dat in een prachtige omgeving, altijd omringd door lieve, enthousiaste en betrokken mensen.

  Dankzij mijn opleiding en werkervaring heb ik de kans gekregen een diverse rol te vervullen: ik werk mee, ondersteun, faciliteer en coach waar nodig. In al deze facetten staat voor mij één doel centraal: dat alle betrokkenen zich gelukkig voelen.