Wouter heeft de functie van Teamcoach en is vanuit die functie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de OpenDoor organisatie op en rond de werkvloer. Hij draait ook gewoon zijn eigen diensten en staat zodoende midden in de OpenDoor samenleving.

Gastouder Anne waarborgt samen met haar collega’s en vrijwilligers de dagelijkse continuïteit bij OpenDoor.

 • Wouter Koreman
  Wouter Koreman Teamcoach

  Vanaf het moment dat ik hoorde over het initiatief OpenDoor, dacht ik: daar wil ik werken. Wat me zo aanspreekt is de vrijheid om anders naar zorg te durven kijken; met een frisse en positieve blik. En dat in een prachtige omgeving, altijd omringd door lieve, enthousiaste en betrokken mensen.

  Dankzij mijn opleiding en werkervaring heb ik de kans gekregen een diverse rol te vervullen: ik werk mee, ondersteun, faciliteer en coach waar nodig. In al deze facetten staat voor mij één doel centraal: dat alle betrokkenen zich gelukkig voelen.

 • Anne
  Anne Gastouder

  OpenDoor is een plek waar de deur letterlijk altijd open staat. De deur staat open naar een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, maar ook de bewoners, dagbesteders, logees, gasten, en de collega’s worden met open armen ontvangen. Toen ik binnen stapte bij OpenDoor, voelde ik een  enorme golf van warmte over mij heen komen. Dit siert OpenDoor enorm, niks is te gek en bij iedereen verschijnt er dan ook een grote glimlach op het gezicht.

  Ik vind het belangrijk om iedereen de liefde en aandacht te geven die hij of zij nodig heeft en bij OpenDoor kan dit allemaal. Daar worden niet alleen de bewoners, dagbesteders en logees gelukkig van, maar ook ikzelf! Dit maakt dat ik elke keer weer met veel plezier kom werken bij OpenDoor!