Skip to content

Teamcoach

Wouter
Wouter
Teamcoach

Vanaf het moment dat ik hoorde over het initiatief OpenDoor, dacht ik: daar wil ik werken. Wat me zo aanspreekt is de vrijheid om anders naar zorg te durven kijken; met een frisse en positieve blik. En dat in een prachtige omgeving, altijd omringd door lieve, enthousiaste en betrokken mensen.

Dankzij mijn opleiding en werkervaring heb ik de kans gekregen een diverse rol te vervullen: ik werk mee, ondersteun, faciliteer en coach waar nodig. In al deze facetten staat voor mij één doel centraal: dat alle betrokkenen zich gelukkig voelen.

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Jaarlijks zullen wij u uitnodigen en wordt u in een leuke setting bijgepraat aangaande de ontwikkelingen bij OpenDoor

Vacatures

Kom werken bij OpenDoor

Wij zoeken op dit moment begeleiders, vrijwilligers en een dagbesteders. Interesse? Kijk dan snel bij de vacatures