Skip to content

Vrijwilligers

Nico
Nico
Vrijwilliger

Ik draag graag mijn steentje bij aan de grote tuin van OpenDoor. Dan kunnen de jongeren daar ook weer volop van genieten!

paulenfrans
Frans en Paul
Vrijwilliger

Een keer in de maand luiden wij zingend en dansend het weekend in. Van Hollandse meezingers tot kinderliedjes. Samen met de jongeren maken wij er een groot feest van.

vrijwilliger-Annemarie-Custom-e1429780696988
Annemarie
Vrijwilliger

Eens in de 2 weken doe ik met de jongeren de boodschappen en maken we samen het avondeten. Het is leuk om hen trots te zien op iets wat ze zelf hebben gemaakt. De andere week maken we een wandeling, doen we een spelletje of zijn we creatief bezig. Ik rij hier altijd weer met een grote glimlach weg.

20230425_134721-rotated
Monique
Vrijwilliger

Toen OpenDoor startte was ik er al bij. Ondertussen is deze fantastische locatie uitgegroeid tot een nog mooiere plek dan het al was. Ik zie de jongeren genieten van de extra aandacht die ik ze kan geven, en geniet daar zelf ook volop van.

tien-e1531165220909
Tien
Vrijwilliger

Elke week pak ik samen met 1 van de jongeren de fiets en gaan we er lekker samen op uit. Een bezoekje aan de markt of een kop koffie op een terrasje. Bij OpenDoor is het altijd een feest.

Frenk
Frenk
Vrijwilliger

Elke dinsdag ga ik fluitend naar OpenDoor toe.
Ik weet dat er altijd een ontspannen en vrolijke sfeer hangt.
Leuk vind het ik het om met de bewoners wat te gaan wandelen of fietsen.
Onderweg een beetje kletsen en ze extra aandacht kunnen geven.
Er is niet veel nodig om een leuke middag te hebben.
En ik geniet dan ook elke keer weer.

Henriette K
Vrijwilliger

Om als vrijwilliger deel te mogen nemen binnen de Open Door geeft mij enorm veel plezier en voldoening.

OPEN DOOR…. zo voelt het voor mij ook.
Ruimte, goede sfeer en positiviteit.
Echt een warme plek.

frans2-rotated
Frans
Klusjesman beide locaties

Ik ben 45 jaar werkzaam geweest in de bouw, en wilde graag vrijwilligers
werk gaan doen na mijn pensionering. Ik hoorde dat ze bij OpenDoor,
iemand met wat technische ervaring konden gebruiken.

Dit leek mij wel een mooie invulling, en ook een uitdaging om zo’n mooi
pand te onderhouden. het bevalt mij uitstekend, en het contact met alle
bewoners en begeleiders is erg leuk.

Maria
Maria
Vrijwilliger

Ik probeer sinds 2016 een keer in de week mijn creatieve bijdrage te leveren.
We hebben inmiddels al veel schilderijen samen gemaakt en hopen dit nog lang te kunnen en mogen doen!

Aanvankelijk was het echt wennen, Omdat ik totaal onbekend was met deze doelgroep. Maar omdat ze allemaal zo puur en echt zijn, laten ze allemaal op hun eigen wijze zien dat je welkom bent. Het geeft enorm veel voldoening als ik zie hoe blij de jongeren zijn, als je ze extra aandacht en liefde kunt geven.

 

Maudy
Vrijwilliger
opendoor-vrijwilliger-Cees-002
Cees
Vrijwilliger

Als Opa van Doris vind ik het erg leuk een bijdrage te leveren aan een mooi thuis voor mijn kleinkind en andere kinderen. Werken op de bouw, in de tuin of administratie doen voor OpenDoor, ik doe het allemaal met veel plezier. Mede doordat Jack en Saskia al enige jaren vol passie en energie werken aan OpenDoor. Daarbij motiveert Doris mij extra met haar ontwapenende en vreugdevolle uitstraling!

Henriette-vG-e1586977275232
Henriette v G
Vrijwilliger

Ik vind het leuk om samen met de jongeren met de dieren bezig te zijn. Daar genieten zei ook erg van. Daarnaast draag ik graag mijn steentje bij voor het maken van de mooie spulletjes in het winkeltje.

opendoor-hans-jack-sas-006-e1432671436416
Hans
Vrijwilliger

Stichting OpenDoor wil ik graag een warm hart toedragen.

Door de ondersteuning van de administratie hoop ik daar een steentje aan bij te dragen en op deze manier dit mooie initiatief te doen slagen

wouda-1-rotated
Wouda
Vrijwilliger

Mijn eerste kennismaking met OpenDoor was de open dag. De ontvangst was hartelijk en ik nam deel aan de rondleiding. Ik kreeg een zeer goede indruk en ik ben nooit meer weggegaan.

Het is dankbaar werk, als je ziet hoe er genoten wordt. Het is een hele mooie locatie met een gezellig team. Gastvrijheid staat ook hoog in het vaandel. Ik vind het fijn om voor de gasten iets te kunnen betekenen, want er is altijd wel wat te doen.

Rinske-e1531165448578
Rinske
Vrijwilliger

Wat is dit een fantastisch mooie plek om te zijn! Kom er iedere week al 5 jaar lang met heel veel plezier. Hoe mooi is het om met een bewoner/dagbesteder een activiteit te ondernemen en te zien dat hij of zij geniet van dat momentje 1 op 1 aandacht.

Ik ga iedere week weer met een voldaan gevoel naar huis!

Gebroeders-van-den-Broek
Gebroeders van den Broek
Vrijwilligers

Elk jaar komen we bij elkaar om eens een grote bijdrage te leveren aan de mooie tuin van OpenDoor. Het is fijn om daarin een bijdrage te hebben. Dan hebben alle andere toppers extra veel tijd voor de jongeren.

Danielle
Daniëlle
Vrijwilliger

Elke maandag duik ik samen met de jongeren van OpenDoor het zwembad in. Samen lachen, de spieren ontspannen en genieten van elkaars fantasie. Ik rij elke keer weer met een grote glimlach naar OpenDoor en met een nog grotere terug naar huis. Wat een feest om hier vrijwilliger te mogen zijn.

 

 

 

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Jaarlijks zullen wij u uitnodigen en wordt u in een leuke setting bijgepraat aangaande de ontwikkelingen bij OpenDoor

Vacatures

Kom werken bij OpenDoor

Wij zoeken op dit moment begeleiders, vrijwilligers en een dagbesteders. Interesse? Kijk dan snel bij de vacatures