Skip to content

Invalkrachten

sebas-n-scaled
Sebas
Invalkracht

Hoi allemaal!

Ik ben Sebas Oomis, 37 jaar jong nog maar…

Ik ben sinds kort begonnen met werken bij Stichting OpenDoor/Dorp, en ik heb er onwijs veel zin in!

Wat over mijn achtergrond: ik mag mezelf sinds 2005 verpleegkundige noemen, en heb voornamelijk gewerkt met kinderen en jongeren met meervoudige beperking. Bij Amarant, Cello, Kentalis, Siza, en Stichting Pim.

Nadat ik de laatste 2,5 jaar veel gereisd heb (fietsend door Europa) en de afgelopen 4 maanden in Oekraïne humanitaire hulp heb verleend, word het weer tijd om naar de veilige Nederlandse thuisbasis terug te komen, en voor OpenDoor/Dorp de handen uit de mouwen te steken!

In mijn vrije tijd sport ik veel (klimmen, mountainbiken, snowboarden), zit ik graag langs of op het water, sta ik graag uitgebreid te koken (goed nieuws voor de bewoners dus!), werk ik bij 013 als EHBO’er, en ben regelmatig op een festival of concert te vinden.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

(Ik ben al een aantal keer op bezoek geweest, en heb zelfs weleens een slaapdienstje bij OpenDoor opgevangen een paar jaar geleden, dus misschien zullen sommige ouders me nog vaag herkennen!)

Tot snel!

Groeten, Sebas

Ryanne
Invalkracht

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Jaarlijks zullen wij u uitnodigen en wordt u in een leuke setting bijgepraat aangaande de ontwikkelingen bij OpenDoor

Vacatures

Kom werken bij OpenDoor

Wij zoeken op dit moment begeleiders, vrijwilligers en een dagbesteders. Interesse? Kijk dan snel bij de vacatures