Skip to content

Medewerkers

lars
Lars
Medewerker

Hallo allemaal,

Ik ben Lars, ik ben op 30 oktober jarig en ik woon in Tilburg. Als stagiair ben ik binnengekomen bij OpenDoor en als invaller bij OpenDorp, waar ik het erg naar mijn zin heb. Na mijn stage ben ik als invaller aan de slag gegaan en ondertussen ben ik vaste kracht.
In mijn vrije tijd speel ik graag korfbal, doe ik leuke dingen met vrienden én zing ik bij een studentenkoor waar we ook af en toe mee optreden.
In mijn vakanties doe ik mee met ‘het vakantie project’ van Visio. Daar gaan we op vakantie met kinderen/jongeren met een visuele en verstandelijke beperking. Daar heb ik het altijd erg naar mijn zin samen met mijn nichtje Noa, wie jullie misschien kennen als oud logee bij OpenDoor.
Ik hoop je snel te zien bij OpenDoor!
maaike-n-scaled
Maaike
Medewerker

Bij OpenDoor is het elke dag genieten.
Als je in bij OpenDoor binnenkomt begint het feest al meteen. Vrolijke blij gezichten, leuke muziek, een mooie ruimte, knorrende varkens en mekkerende geiten. Snoezelen, lekker naar buiten, gezellig samen aan tafel eten, tijd voor ontspanning en rust. Maar ook iets ondernemen en er op uitgaan zijn allemaal dingen die ik beleef bij OpenDoor. En om daar deel van uit te mogen maken en een bijdrage aan te kunnen leveren is genieten.  Elke keer weer.

amber
Amber
Medewerker

Nadat ik de opleiding verpleegkunde heb afgerond ben ik terecht gekomen in de ouderenzorg. Jaren lang heb ik op een kleinschalige woonvoorziening gewerkt.Nu ben ik er klaar voor om de ouderenzorg gedag te zeggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij OpenDoor.OpenDoor straalt voor mij gezelligheid, ontspanning, rust en blijheid uit. Ik ben erg warm ontvangen en ik heb zin om dit nieuwe avontuur bij OpenDoor aan te gaan.Groetjes Amber

angelique
Angelique
Medewerker

Hallo, ik ben Angelique en woon samen met mijn man Peter in Waalwijk.
Op het moment dat mijn kinderen naar school gingen ben ik gaan werken als ADL assistente binnen
de gehandicaptenzorg.
In 2021 heb ik mijn diploma Verzorgende IG/MZ gehaald, en ben ik werkzaam geweest in de
ouderenzorg en op een dagbesteding voor ouderen.
Mijn eerste kennismaking met OpenDoor was al gelijk heel ontspannen, voelde heel erg goed, en
nadat ik een dag had meegelopen was het voor mij wel duidelijk: wat een heerlijke plek voor de
bewoners, dagbesteders en logees, en om hier te mogen werken is fantastisch!
Ik heb heel veel zin om mijn steentje te gaan bijdragen bij OpenDoor!
Groetjes Angelique.

adrienne-n-scaled
Adrienne
Medewerker

Na 18 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt te hebben en daarvoor op DVO ’t Heem en kindertehuis ’t Hertejong, voelt het werken bij Open Door als thuiskomen voor mij.

De huiselijke sfeer, kleinschaligheid en de positieve enthousiaste medewerkers zorgden ervoor dat ik mij hier meteen thuisvoelde.

De bewoners, logeés en dagbesteders kunnen zich in een ongedwongen warme sfeer vermaken/ ontplooien. Ze mogen hier zichzelf zijn. Dit alles in een mooi pand en mooie omgeving. Ik werk hier met groot enthousiasme en het geeft mij veel voldoening en vreugde als ik de bewoners ook zie genieten.

Hopelijk mag ik nog lang deel uitmaken van deze bijzondere groep mensen.

zoe
Zoë
Stagiaire
Ik ben Zoë Embrechts en ik ben 18 jaar. Ik woon met mijn familie in Waalwijk. Op dit moment doe ik de opleiding Social Work en ga dit jaar als stagiaire aan de slag bij OpenDoor. Mijn broertje Bobbie is meervoudig gehandicapt, Doordat  ik hiermee ben opgegroeid en veel van hem heb meegekregen, vaak help om voor hem te zorgen, lijkt het mij leuk om te gaan werken in dit vak.
Mijn grootste hobby is mijn paard Viva. Ik vind het heel leuk om te rijden en haar te verzorgen. Daarnaast ga ik graag winkelen en uit met mijn vriendinnen. Wie weet tot ziens bij Open Door!
IMG-Janneke
Janneke
Medewerker

Hallo!

Ik ben Janneke Bakkers-Verschure, 38 jaar en woon met mijn man en zoontje in Waalwijk. Ik heb bijna 20 jaar bij een grote organisatie gewerkt en ben er klaar voor om deze te verlaten en bij OpenDoor te komen werken. Ik vind de gedachtegang van OpenDoor prachtig. Ik denk dat dit dé manier is waarop iemand met een zorghart graag wil werken. Wanneer je de inspirerende locatie binnenstapt voel je de sfeer en gezelligheid en zie je de warme band tussen de begeleiders en de jongeren. Hoe mooi is het dat je op je werk van elke dag een feestje mag maken?! Daar ga ik graag mijn bijdrage aan leveren.  

leonie
Leonie
Medewerker

Hallo, mijn naam is Leonie. Na heel wat jaren in een kledingwinkel en ruim 5 jaar in de ouderenzorg was het voor mij tijd voor een volgende stap. Ik wordt er blij van als ik mensen een leuke dag kan bezorgen. Na een dag meegelopen te hebben was ik helemaal verkocht. Wat is OpenDoor toch een mooie en sfeervolle plek. Ik kijk er elke dag naar uit om er samen met de jeugd een leuke dag van te maken.

silke-n-scaled
Silke
Medewerker

De aandacht die je kunt geven en de tijd die er is voor de bewoners en gasten, zowel individueel als in groepsverband, is echt bijzonder en uniek. Dit samen met een leuke groep mensen om je heen en een prachtige locatie maken het mogen werken bij open door erg speciaal.

Dit alles geeft mij veel voldoening zodat ik hier met veel plezier kom werken.

charlotte-n-scaled
Charlotte
Medewerker

Ik besef erg vaak dat ik op een heerlijke plek werk, voor en samen met geweldige mensen. De positieve open sfeer waarbij de focus op de zorg ligt is bijzonder. De gasten, logees en dagbesteders die hier komen, stralen allemaal op hun eigen manier, wat geweldig is om te zien en om daar aan bij te kunnen dragen. De kleinschaligheid van OpenDoor, waarbij je kunt waarmaken waar je voor staat en je de vrijheid krijgt om als weknemer echt iets te veranderen, maakt het een uitdagende werkplek.

petra-n-scaled
Petra
Medewerker

Na jaren te hebben gewerkt in de kinderopvang was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En…die heb ik gevonden bij OpenDoor.

Wat een mooie rustgevende en inspirerende locatie. Geweldig! Enthousiaste collega’s, bewoners, gasten, dagbesteders en logees.
Het geeft energie om samen te werken met mensen die zorgen vanuit hun hart. Dat spreekt mij enorm aan.
Ik vind het dan ook fantastisch deel uit te mogen maken van dit prachtige initiatief. Super!

sarah-n-scaled
Sarah
Medewerker

Bij OpenDoor wordt je met open armen ontvangen.

Er is tijd en aandacht voor de bewoners en gasten. Iedereen heeft zijn eigen plekje en er is ruimte om te kunnen leren van elkaar.

Hier kan ik zorgen hoe ik wil zorgen.

OpenDoor is een fijne werkplek, na een dag bij OpenDoor ga ik met een lach op mijn gezicht weer naar huis.

jeroen-n-scaled
Jeroen
Medewerker

Werken met leuke bewoners en gasten, een betrokken en professioneel team in een natuurlijke en inspiratievolle omgeving. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.
Bij OpenDoor kan ik zorgen zoals ik graag wil zorgen. Van elke dag een feestje maken. De tijd nemen, alle liefde en aandacht geven aan de bewoners en gasten. Want aandacht maakt alles mooier.
Bij OpenDoor kan ik de bewoners en gasten laten lachen, inspireren, verwonderen en laten groeien.

susanne1
Susanne
Stagiaire

Hoi hoi,

Even voorstellen:

Mijn naam is Susanne Sprangers, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Ik doe de opleiding Verzorgende IG op het Koning Willem 1 College in Den-Bosch. Vanaf september start ik in het 2e leerjaar. Ik ben vanaf de opleiding Helpende Zorg en Welzijn doorgestroomd naar deze opleiding. In die opleiding heb ik stage gelopen in twee verschillende doelgroepen. Zo heb ik het eerste jaar stage gelopen in de ouderenzorg en het tweede jaar op een kinderdagverblijf. Bij beide stages heb ik erg veel geleerd. De eerste stage van deze opleiding heb ik ook veel geleerd binnen de ouderenzorg. Ik vond het nu juist interessant om een nieuwe doelgroep te ontdekken en daarom heb ik gekozen voor OpenDoor.

Vanaf 5 september zal ik op maandag en woensdag aanwezig zijn. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en om veel nieuwe dingen te leren en weer een mooie ervaring rijker te zijn!

In mijn vrije tijd werk ik bij mijn bijbaantje in het verzorgingshuis in Sprang-Capelle waar ik verschillende functies heb zoals: Sfeermaker, huishoudelijke dienst en als helpende in de zorg. Ook heb ik nog twee oppasadressen waar ik zo af en toe oppas.

Mijn hobby’s zijn: Sporten en gezellige dingen doen met vriendinnen en familie.

Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik zal jullie vast wel eens tegenkomen!

Groetjes,

Susanne Sprangers

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Jaarlijks zullen wij u uitnodigen en wordt u in een leuke setting bijgepraat aangaande de ontwikkelingen bij OpenDoor

Vacatures

Kom werken bij OpenDoor

Wij zoeken op dit moment begeleiders, vrijwilligers en een dagbesteders. Interesse? Kijk dan snel bij de vacatures