Skip to content

Gastouder en Teamcoach

Wouter heeft de functie van Teamcoach en is vanuit die functie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de OpenDoor organisatie op en rond de werkvloer. Hij draait ook gewoon zijn eigen diensten en staat zodoende midden in de OpenDoor samenleving.

Gastouder Anne waarborgt samen met haar collega’s en vrijwilligers de dagelijkse continuïteit bij OpenDoor.

Wouter
Wouter
Teamcoach

Vanaf het moment dat ik hoorde over het initiatief OpenDoor, dacht ik: daar wil ik werken. Wat me zo aanspreekt is de vrijheid om anders naar zorg te durven kijken; met een frisse en positieve blik. En dat in een prachtige omgeving, altijd omringd door lieve, enthousiaste en betrokken mensen.

Dankzij mijn opleiding en werkervaring heb ik de kans gekregen een diverse rol te vervullen: ik werk mee, ondersteun, faciliteer en coach waar nodig. In al deze facetten staat voor mij één doel centraal: dat alle betrokkenen zich gelukkig voelen.

anne-n-scaled
Anne
Gastouder

OpenDoor is een plek waar de deur letterlijk altijd open staat. De deur staat open naar een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, maar ook de bewoners, dagbesteders, logees, gasten, en de collega’s worden met open armen ontvangen. Toen ik binnen stapte bij OpenDoor, voelde ik een  enorme golf van warmte over mij heen komen. Dit siert OpenDoor enorm, niks is te gek en bij iedereen verschijnt er dan ook een grote glimlach op het gezicht.

Ik vind het belangrijk om iedereen de liefde en aandacht te geven die hij of zij nodig heeft en bij OpenDoor kan dit allemaal. Daar worden niet alleen de bewoners, dagbesteders en logees gelukkig van, maar ook ikzelf! Dit maakt dat ik elke keer weer met veel plezier kom werken bij OpenDoor!

OpenDoor zoekt supporters!

De bewoners en gasten van OpenDoor wonen, logeren en werken in een geweldig huis en op een prachtig terrein. De boel draaiende houden, maar meer nog iets extra’s doen voor de kinderen is een uitdaging. En daar kunnen we uw financiële steun van harte bij gebruiken!

Daarom zijn we op zoek naar supporters: mensen die OpenDoor een warm hart toedragen en ons willen en kunnen helpen met een financiële bijdrage. U maakt ons ontzettend blij met uw support! Jaarlijks zullen wij u uitnodigen en wordt u in een leuke setting bijgepraat aangaande de ontwikkelingen bij OpenDoor

Vacatures

Kom werken bij OpenDoor

Wij zoeken op dit moment begeleiders, vrijwilligers en een dagbesteders. Interesse? Kijk dan snel bij de vacatures