• Marijke
  Marijke Huishoudelijk medewerker

  Hallo,

  Ook ik wil me graag voorstellen. Ik ben Marijke Graus en na een lange tijd in Sprang-Capelle gewoond te hebben, woon ik nu tijdelijk in Made, met Bo, mijn 14 jarige labrador. Ik ben een trotse moeder van 2 volwassen kinderen, Rick en Anouk. Via Anouk heb ik OpenDoor leren kennen door een hele dag met paard en wagen met OpenDoor op pad te gaan. Superleuk was dat!
  Op het moment dat ik bij OpenDoor binnenstapte kwam de warmte en gezelligheid me tegemoet! Er is altijd bedrijvigheid, maar vooral ook warmte en gezelligheid, van iedereen! Ook heb ik leuke collega’s, en samen zorgen we voor een schone leefomgeving!

 • Wies
  Wies Huishoudelijk medewerker

  Hoi ik ben Wies en ik woon samen met Henk en mijn hondje Lora in Kaatsheuvel.
  Ik werk sinds april 2022 bij OpenDoor en OpenDorp.
  Ik kan mij geen leukere en gezelligere plek bedenken om te werken met leuke en lieve
  collega’s en bewoners.
  Ik hoop hier nog heel lang te mogen werken.

 • Jacqueline
  Jacqueline Huishoudelijk medewerker

  Hoi allemaal,

  Ik ben Jacqueline Sulsters en ben getrouwd met Tiny. We hebben 2 dochters en 2 kleinkinderen. Waar we super trots op zijn en passen 1 tot 2 dagen per week op, altijd gezellig!

  Ik ben nu ondertussen 19 jaar werkzaam bij Thebe thuiszorg als huishoudelijke ondersteuning bij ouderen, momenteel T-zorg.

  Mijn hobby’s zijn fotografie, wandelen, sporten en ga graag naar concerten en musicals met mijn dochters en met mijn neef Michel. Ook nog stedentrips en naar cabaret met mijn man. Michel tweelingbroer van Stefan is een soort van bonuskind voor mij, ik ondersteun de ouders van Michel (mijn zus Anja en zwager Pierre) al vanaf de geboorte van broer Dennis, nu inmiddels 27 jaar oud! Via Michel ben ik vanaf dag 1 dat OpenDoor haar deuren opende betrokken geraakt met OpenDoor. Michel is daar begonnen met een stageplek vanuit school en na 1 jaar is hij in de dagbesteding terecht gekomen en binnenkort wordt hij een van de vaste bewoners! De afgelopen 10 jaar heb ik via pgb Michel 10 uur per week verzorgt, oppassen en zijn we samen veel leuke dingen blijven doen, helaas door het coronavirus hebben we toen weinig kunnen doen, maar dat halen we nog wel in!!

  Nu Michel straks niet meer mijn werkgever is en ik weer enkele uurtjes werk zocht voor in de toekomst en er toevallig een plekje vrij kwam bij OpenDoor, ben ik vanaf 1 december een soort van collega van hem geworden! Wij vinden het beiden wel heel leuk en ook wel grappig om nu een soort collega’s van elkaar te zijn!

  Ik werk nu inmiddels alweer een tijdje bij OpenDoor en heb het er goed naar mijn zin. Het is een hele mooie, gezellige en warme werkplek!!

  Mvgr, Jacqueline Sulsters

 • PeiChi
  PeiChi Huishoudelijk medewerker

  Hoi ik ben PeiChi, ik kom uit Taiwan.
  Ik woon samen met mijn man en mijn zonen, Bruce en Elvis.
  Ik ben erg onder de indruk van de comfortabele omgeving en de harmonieuze sfeer van OpenDoor.
  Collega’s, bewoners en gasten zijn erg aardig en geduldig met mij, wat mij enorm heeft geholpen bij het aanpassen aan deze nieuwe baan.
  Ik ben blij dat ik hier werk.