• Jacqueline
  Jacqueline Huishoudelijk medewerker

  Hoi allemaal,

  Ik ben Jacqueline Sulsters en ben getrouwd met Tiny. 28-11-‘20 waren we 40 jaar getrouwd en hebben 2 dochters, Rody (33) en Imke (31).

  Rody is getrouwd met Martijn, ze hebben samen 2 kinderen (onze kleinkinderen) faas van 6 en Pien van 4 waar we super trots op zijn en passen 1 tot 2 dagen per week op, altijd gezellig! Imke woont samen met haar vriend Gino. Ik ben nu ondertussen 19 jaar werkzaam bij Thebe thuiszorg als huishoudelijke ondersteuning bij ouderen, momenteel T-zorg.

  Mijn hobby’s zijn fotografie, wandelen, sporten en ga graag naar concerten en musicals met mijn dochters en met mijn neef Michel. Ook nog stedentrips en naar cabaret met mijn man. Michel (23) tweelingbroer van Stefan is een soort van bonuskind voor mij, ik ondersteun de ouders van Michel (mijn zus Anja en zwager Pierre) al vanaf de geboorte van broer Dennis, nu inmiddels 27 jaar oud! Via Michel ben ik vanaf dag 1 dat Opendoor haar deuren opende betrokken geraakt met Opendoor. Michel is daar begonnen met een stageplek vanuit school en na 1 jaar is hij in de dagbesteding terecht gekomen en binnenkort wordt hij een van de vaste bewoners! De afgelopen 10 jaar heb ik via pgb Michel 10 uur per week verzorgt, oppassen en zijn we samen veel leuke dingen blijven doen, helaas door het coronavirus hebben we afgelopen jaar weinig kunnen doen, maar dat halen we nog wel in!!

  Nu Michel straks niet meer mijn werkgever is en ik weer enkele uurtjes werk zocht voor in de toekomst en er toevallig een plekje vrij kwam bij Opendoor, ben ik vanaf 1 december een soort van collega van hem geworden! Wij vinden het beiden wel heel leuk en ook wel grappig om nu een soort collega’s van elkaar te zijn!

  Ik werk nu inmiddels bijna 3 mnd bij Opendoor en heb het er goed naar mijn zin. Het is een hele mooie, gezellige en warme werkplek!!

  Mvgr, Jacqueline Sulsters

 • Marijke
  Marijke Huishoudelijk medewerker

  Hallo,

  Ook ik wil me graag voorstellen. Ik ben Marijke Graus van 54 jaar. Na een lange tijd in Sprang-Capelle gewoond te hebben, woon ik nu tijdelijk in Made, met Bo, mijn 14 jarige labrador. Ik ben een trotse moeder van 2 volwassen kinderen, Rick en Anouk. Via Anouk heb ik OpenDoor leren kennen door een hele dag met paard en wagen met OpenDoor op pad te gaan. Superleuk was dat!
  Op het moment dat ik bij OpenDoor binnenstapte kwam de warmte en gezelligheid me tegemoet! Er is altijd bedrijvigheid, maar vooral ook warmte en gezelligheid, van iedereen! Ook heb ik leuke collega’s, en samen zorgen we voor een schone leefomgeving!