• Endrina
    Endrina Invalkracht

    Open Door voelt als een verademing een warm bad, met zoveel aandacht en liefdevolle zorg voor iedereen, het buiten de hokjes denken, kijken en doen, dat is waar mijn hart ligt. Iedereen heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen en te groeien op zijn niveau.

    Dit alles in een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, met alle faciliteiten. Daar wil ik graag mijn energie in stoppen, wie liefde geeft mag het terug ontvangen!

  • Anouk
    Anouk Stagiair en Invalkracht

    Hoi!

    Mijn naam is Anouk en ik ben 19 jaar oud, woon in Dongen met mijn ouders en oudere broer. Ik studeer Maatschappelijke Zorg in ‘s-Hertogenbosch op het Koning Willem 1 College. Momenteel zit ik in het laatste leerjaar en loop dit jaar 3 dagen in de week stage. Dit zal zijn op woensdag, donderdag en vrijdag.

     

    Ik heb gekozen om bij OpenDoor stage te gaan lopen omdat het in een natuurlijke, rustige omgeving is waar de gasten zichzelf kunnen zijn. Na deze 3 weken dat ik hier stage loop, heb ik het zeker na mijn zin en kijk ik er met een lach naar uit om plezier te maken en veel te leren bij OpenDoor!

  • Gaby
    Gaby Invalkracht

    Ik ben Gaby den Boer 45 jaar en vanaf april werkzaam als invalkracht bij open door. Toen ik de vacature zag dacht ik meteen dit is de ideale plek voor mij. Een warme, gezellige en open plek waar ik kan werken met en zorgen voor de gasten, bewoners, logees en dagbesteders samen met mijn collega’s en ouders.  Open door voelt als een warm bad toen ik binnen stapte, bij deze fijne club mensen. Waar iedereen kan en mag zijn zoals je bent en we het samen doen.