• Rowena
  Rowena Invalkracht

  Mijn werk als invaller sluit goed aan bij mijn opleiding hbo sph. Door het werken bij Opendoor kan en mag ik mezelf zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen en veel leerervaring opdoen. Het werk vind ik super leuk door de goede sfeer en de gezelligheid. De bewoners en gasten van Opendoor zorgen ervoor dat ik met een lach naar mijn werk ga en met een lach thuis kom. Bij Opendoor is er veel tijd en ruimte voor de bewoners en gasten op een mooie locatie.

  • Brechtje Holleman
   Brechtje Holleman Invalkracht
   • Gaby
    Gaby Invalkracht
    • Endrina
     Endrina Invalkracht

     Open Door voelt als een verademing een warm bad, met zoveel aandacht en liefdevolle zorg voor iedereen, het buiten de hokjes denken, kijken en doen, dat is waar mijn hart ligt. Iedereen heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen en te groeien op zijn niveau.

     Dit alles in een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, met alle faciliteiten. Daar wil ik graag mijn energie in stoppen, wie liefde geeft mag het terug ontvangen!

     • Anouk
      Anouk Stagiair en Invalkracht

      Hoi!

      Mijn naam is Anouk en ik ben 19 jaar oud, woon in Dongen met mijn ouders en oudere broer. Ik studeer Maatschappelijke Zorg in ‘s-Hertogenbosch op het Koning Willem 1 College. Momenteel zit ik in het laatste leerjaar en loop dit jaar 3 dagen in de week stage. Dit zal zijn op woensdag, donderdag en vrijdag.

       

      Ik heb gekozen om bij OpenDoor stage te gaan lopen omdat het in een natuurlijke, rustige omgeving is waar de gasten zichzelf kunnen zijn. Na deze 3 weken dat ik hier stage loop, heb ik het zeker na mijn zin en kijk ik er met een lach naar uit om plezier te maken en veel te leren bij OpenDoor!