• Suzan
  Suzan Invalkracht
 • Anouk
  Anouk Invalkracht

  Hoi hoi, ik ben Anouk

  Al een aantal jaren ben ik werkzaam als invalkracht bij Stichting OpenDoor wat ontstaan is uit een waardevolle stage. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet en deze kans met beide handen heb aangegrepen! Je stapt letterlijk binnen in een huiselijke sfeer waar je werkt met enthousiaste en vriendelijke collega’s die zorg dragen voor onze geweldige en inspirerende jongeren. Het is een heerlijke plek om te zijn: bij de dieren, in de natuur, in een rustgevende tuin waar we spelen, zingen, dansen, werken en kliederen. Het beleven en ervaren van `er mogen zijn’ bij Stichting OpenDoor is super! Dát doet een mens goed!

  Tot snel!

 • Gaby
  Gaby Invalkracht

  Ik ben Gaby den Boer 45 jaar en vanaf april werkzaam als invalkracht bij open door. Toen ik de vacature zag dacht ik meteen dit is de ideale plek voor mij. Een warme, gezellige en open plek waar ik kan werken met en zorgen voor de gasten, bewoners, logees en dagbesteders samen met mijn collega’s en ouders.  Open door voelt als een warm bad toen ik binnen stapte, bij deze fijne club mensen. Waar iedereen kan en mag zijn zoals je bent en we het samen doen.

 • Endrina
  Endrina Invalkracht

  Open Door voelt als een verademing een warm bad, met zoveel aandacht en liefdevolle zorg voor iedereen, het buiten de hokjes denken, kijken en doen, dat is waar mijn hart ligt. Iedereen heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen en te groeien op zijn niveau.

  Dit alles in een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, met alle faciliteiten. Daar wil ik graag mijn energie in stoppen, wie liefde geeft mag het terug ontvangen!

 • Fabienne
  Fabienne Invalkracht

  Mijn naam is Fabienne, ik ben 30 jaar en woon in Moergestel.
  Ik werk al enige jaren in de gezondheidszorg en geniet dan ook elke dag van dit werk!
  Ik zal als invalkracht bij Open Door komen werken en kijk er dan ook echt naar uit om hier te starten! OpenDoor is voor mij een plek waar ik uit kan dragen hoe ik graag werk. Tijd en aandacht besteden aan elk individu, in groepsverband en werken vanuit plezier, liefde en vooral in contact met elkaar. De bewoners en gasten laten genieten in de natuurlijke omgeving en in zijn/haar kracht zetten, dat is mijn streven.
  Graag tot snel!

 • Tes
  Tes Invalkracht

  Mijn naam is Tes de Graaf, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Loon op Zand. Ik kende OpenDoor al vanuit de omgeving. Ik heb altijd met bewondering naar OpenDoor gekeken. Afgelopen schooljaar had ik de eer om stage te lopen bij deze mooie en leerzame plek. Na mijn stage ben ik blijven plakken als invalkracht. Ik ben vooral in het weekend en in de vakanties werkzaam bij OpenDoor, omdat ik nog bezig ben met de studie Social Work. Ik ben super blij dat ik nog kon blijven werken, want ik zou de jongeren niet willen missen! Daar zag ik heel het jaar tegenop. Ik werk met veel plezier en ik hoop dat ik nog lang een deel uit mag maken van OpenDoor. Bij OpenDoor is het namelijk altijd feest en er is veel aandacht voor elkaar.

 • Fabienne B
  Fabienne B Invalkracht

  Hoi allemaal,

  Ik ben Fabienne B, 32 jaar en woon met mijn partner in Breda. In 2012 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Ik heb vele jaren gewerkt met mensen met een beperking. Na een uitstapje uit de zorg, ben ik super blij om weer terug te keren naar de sector waar mijn hart ligt. Ik krijg energie van menselijk contact, natuur en dieren. Ik ben dan ook vereerd dat ik op een plek als OpenDoor mijn steentje mag bijdragen aan goede zorg. Een plek waar iedereen gezien en gehoord wordt en zichzelf mag zijn. Samen bouwen en genieten van het leven. Mocht ik je nog niet ontmoet hebben, graag tot snel!

 • Chantal
  Chantal Invalkracht

  Mijn naam is Chantal, ik ben 24 jaar oud en mag met heel veel plezier re-integreren bij OpenDoor!
  Voor mij is OpenDoor een plek waar je echt jezelf mag zijn en kunt genieten van elke dag zonder dat er iets ongewild moet. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik een helpende hand mag zijn voor de bewoners, gasten en medewerkers.

 • Lennie
  Lennie Invalkracht

  Hoi allemaal,

  Ik ben Lennie en woon met mijn man en 4 kinderen in Kaatsheuvel. Ik ben 45 jaar oud en ik hou van drukte en gezelligheid. Ik ben zeer creatief en ga graag wandelen en een hapje eten. Ik heb erg veel zin in om een nieuw avontuur aan te gaan bij OpenDoor.

  Hopelijk zien we elkaar snel!