• Anouk
  Anouk Invalkracht

  Hoi hoi, ik ben Anouk

  Al een aantal jaren ben ik werkzaam als invalkracht bij Stichting OpenDoor wat ontstaan is uit een waardevolle stage. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet en deze kans met beide handen heb aangegrepen! Je stapt letterlijk binnen in een huiselijke sfeer waar je werkt met enthousiaste en vriendelijke collega’s die zorg dragen voor onze geweldige en inspirerende jongeren. Het is een heerlijke plek om te zijn: bij de dieren, in de natuur, in een rustgevende tuin waar we spelen, zingen, dansen, werken en kliederen. Het beleven en ervaren van `er mogen zijn’ bij Stichting OpenDoor is super! Dát doet een mens goed!

  Tot snel!

 • Lennie
  Lennie Invalkracht

  Hoi allemaal,

  Ik ben Lennie en woon met mijn man en 4 kinderen in Kaatsheuvel. Ik ben 45 jaar oud en ik hou van drukte en gezelligheid. Ik ben zeer creatief en ga graag wandelen en een hapje eten. Ik heb erg veel zin in om een nieuw avontuur aan te gaan bij OpenDoor.

  Hopelijk zien we elkaar snel!

 • Lars
  Lars Invalkracht

  Hallo allemaal,

  Ik ben Lars, ik ben 22 jaar, ik woon in Tilburg. Als stagiair ben ik binnen komen bij OpenDoor en als invaller bij OpenDorp, waar ik het erg naar mijn zin heb. Vanuit stagiair ben ik ook invalkracht geworden bij OpenDoor.
  In mijn vrije tijd speel ik graag korfbal, doe ik leuke dingen met vrienden én zing ik bij een studentenkoor waar we ook af en toe mee optreden.
  In mijn vakanties doe ik mee met het vakantie project van Visio. Daar gaan we op vakantie met kinderen/jongeren met een visuele en verstandelijke beperking. Daar heb ik het altijd erg naar mijn zin samen met mijn nichtje Noa, wie jullie misschien kennen als oud logee bij OpenDoor.
  Ik hoop je snel te zien bij OpenDoor!
 • Endrina
  Endrina Invalkracht

  Open Door voelt als een verademing een warm bad, met zoveel aandacht en liefdevolle zorg voor iedereen, het buiten de hokjes denken, kijken en doen, dat is waar mijn hart ligt. Iedereen heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen en te groeien op zijn niveau.

  Dit alles in een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, met alle faciliteiten. Daar wil ik graag mijn energie in stoppen, wie liefde geeft mag het terug ontvangen!

 • Fabienne
  Fabienne Invalkracht

  Mijn naam is Fabienne, ik ben 30 jaar en woon in Moergestel.
  Ik werk al enige jaren in de gezondheidszorg en geniet dan ook elke dag van dit werk!
  Ik zal als invalkracht bij Open Door komen werken en kijk er dan ook echt naar uit om hier te starten! OpenDoor is voor mij een plek waar ik uit kan dragen hoe ik graag werk. Tijd en aandacht besteden aan elk individu, in groepsverband en werken vanuit plezier, liefde en vooral in contact met elkaar. De bewoners en gasten laten genieten in de natuurlijke omgeving en in zijn/haar kracht zetten, dat is mijn streven.
  Graag tot snel!

 • Sebas
  Sebas Invalkracht

  Hoi allemaal!

  Ik ben Sebas Oomis, 37 jaar jong nog maar…

  Ik ben sinds kort begonnen met werken bij Stichting OpenDoor/Dorp, en ik heb er onwijs veel zin in!

  Wat over mijn achtergrond: ik mag mezelf sinds 2005 verpleegkundige noemen, en heb voornamelijk gewerkt met kinderen en jongeren met meervoudige beperking. Bij Amarant, Cello, Kentalis, Siza, en Stichting Pim.

  Nadat ik de laatste 2,5 jaar veel gereisd heb (fietsend door Europa) en de afgelopen 4 maanden in Oekraïne humanitaire hulp heb verleend, word het weer tijd om naar de veilige Nederlandse thuisbasis terug te komen, en voor OpenDoor/Dorp de handen uit de mouwen te steken!

  In mijn vrije tijd sport ik veel (klimmen, mountainbiken, snowboarden), zit ik graag langs of op het water, sta ik graag uitgebreid te koken (goed nieuws voor de bewoners dus!), werk ik bij 013 als EHBO’er, en ben regelmatig op een festival of concert te vinden.

  Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

  (Ik ben al een aantal keer op bezoek geweest, en heb zelfs weleens een slaapdienstje bij OpenDoor opgevangen een paar jaar geleden, dus misschien zullen sommige ouders me nog vaag herkennen!)

  Tot snel!

  Groeten, Sebas

 • Tes
  Tes Invalkracht

  Mijn naam is Tes de Graaf, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Loon op Zand. Ik kende OpenDoor al vanuit de omgeving. Ik heb altijd met bewondering naar OpenDoor gekeken. Afgelopen schooljaar had ik de eer om stage te lopen bij deze mooie en leerzame plek. Na mijn stage ben ik blijven plakken als invalkracht. Ik ben vooral in het weekend en in de vakanties werkzaam bij OpenDoor, omdat ik nog bezig ben met de studie Social Work. Ik ben super blij dat ik nog kon blijven werken, want ik zou de jongeren niet willen missen! Daar zag ik heel het jaar tegenop. Ik werk met veel plezier en ik hoop dat ik nog lang een deel uit mag maken van OpenDoor. Bij OpenDoor is het namelijk altijd feest en er is veel aandacht voor elkaar.

 • Bianca
  Bianca Invalkracht

  Hoi allemaal,

  Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Bianca en ben 32 jaar.
  Ik woon samen met mijn man, zoontje Bram, dochtertje Benthe en onze 2 honden in Kaatsheuvel.

  Na ongeveer een jaar of 7 bij Prisma te hebben gewerkt en later ook voor de Wever, heb ik besloten de gehandicaptenzorg en ouderenzorg te combineren door bij beide in te gaan vallen.

  Ik heb er erg veel zin in om bij OpenDoor aan de slag te gaan en ik hoop een steentje bij te kunnen dragen aan de betekenisvolle zorg voor de bewoners en de gasten die voor dagbesteding komen.

  Groetjes Bianca

   

 • Linda
  Linda Invalkracht

  Hallo allemaal,

  Graag stel ik mezelf aan jullie voor.

  Mijn naam is Linda Hogervorst- van Liesdonk, ik ben 33 jaar.
  Inmiddels bijna 11 jaar getrouwd met mijn man Tjeerd en hebben samen twee kinderen. Een dochter Mara die in augustus 10 jaar wordt en een zoontje, Vince van 8 jaar. Ook hebben wij twee lieve honden, Danger en Choco. We wonen met ons gezinnetje in Kaatsheuvel.

  Ik werk al vanaf mijn 16e in de zorg en heb op vele verschillende plekken gewerkt. Eerst als functie verzorgende en in 2012 heb ik mijn opleiding verpleegkundige in het ziekenhuis afgerond. Tijdens deze periode op verschillende afdelingen gewerkt, waaronder ook de kinderafdeling in het JBZ. Verder gewerkt als wijkverpleegkundige in Kaatsheuvel en bij Vivre kinderthuiszorg.  De laatste jaren heb ik gewerkt in Hospice Francinus de Wind in Waalwijk.

  Superleuk om nu bij Open Door aan de slag te mogen gaan. Ik heb er heel veel zin in. Vooral in de liefde en creativiteit die ik in dit werk kan stoppen, daar krijg ik energie van. Dit is wat ik het liefste doe, zorgen en begeleiden vanuit mijn hart. Contact maken met liefde en gevoel, dan zijn woorden niet altijd nodig. ER ZIJN, kijken en voelen wat nodig is op DAT MOMENT en daar op inspelen, met alle mogelijkheden die er zijn.

   

  Liefs Linda