• Adrienne
  Adrienne Invalkracht

  Na 18 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt te hebben en daarvoor op DVO ’t Heem en kindertehuis ’t Hertejong, voelt het werken bij Open Door als thuiskomen voor mij.

  De huiselijke sfeer, kleinschaligheid en de positieve enthousiaste medewerkers zorgden ervoor dat ik mij hier meteen thuisvoelde.

  De bewoners, logeés en dagbesteders kunnen zich in een ongedwongen warme sfeer vermaken/ ontplooien. Ze mogen hier zichzelf zijn. Dit alles in een mooi pand en mooie omgeving. Ik werk hier met groot enthousiasme en het geeft mij veel voldoening en vreugde als ik de bewoners ook zie genieten.

  Hopelijk mag ik nog lang deel uitmaken van deze bijzondere groep mensen.

  • Brechtje Holleman
   Brechtje Holleman Invalkracht
   • Endrina
    Endrina Invalkracht

    Open Door voelt als een verademing een warm bad, met zoveel aandacht en liefdevolle zorg voor iedereen, het buiten de hokjes denken, kijken en doen, dat is waar mijn hart ligt. Iedereen heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen en te groeien op zijn niveau.

    Dit alles in een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, met alle faciliteiten. Daar wil ik graag mijn energie in stoppen, wie liefde geeft mag het terug ontvangen!

    • Rowena
     Rowena Invalkracht

     Mijn werk als invaller sluit goed aan bij mijn opleiding hbo sph. Door het werken bij Opendoor kan en mag ik mezelf zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen en veel leerervaring opdoen. Het werk vind ik super leuk door de goede sfeer en de gezelligheid. De bewoners en gasten van Opendoor zorgen ervoor dat ik met een lach naar mijn werk ga en met een lach thuis kom. Bij Opendoor is er veel tijd en ruimte voor de bewoners en gasten op een mooie locatie.

     • Anne
      Anne Invalkracht

      OpenDoor is een plek waar de deur letterlijk altijd open staat. De deur staat open naar een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, maar ook de bewoners, dagbesteders, logees, gasten, en de collega’s worden met open armen ontvangen. Toen ik binnen stapte bij OpenDoor, voelde ik een  enorme golf van warmte over mij heen komen. Dit siert OpenDoor enorm, niks is te gek en bij iedereen verschijnt er dan ook een grote glimlach op het gezicht.

      Ik vind het belangrijk om iedereen de liefde en aandacht te geven die hij of zij nodig heeft en bij OpenDoor kan dit allemaal. Daar worden niet alleen de bewoners, dagbesteders en logees gelukkig van, maar ook ikzelf! Dit maakt dat ik elke keer weer met veel plezier kom werken bij OpenDoor!