• Charlotte
  Charlotte Medewerker

  Ik besef me erg vaak dat ik op een heerlijke plek werk, voor en samen met geweldige mensen. De positieve open sfeer waarbij de focus op de zorg ligt vind ik erg fijn. De gasten, logees en dagbesteders die hier komen, stralen allemaal op hun eigen manier, wat geweldig is om te zien en om daar aan bij te kunnen dragen. De kleinschaligheid van OpenDoor, waarbij je kunt waarmaken waar je voor staat en je echt iets kunt veranderen, maakt het een uitdagende werkplek.

  • Adrienne
   Adrienne Medewerker

   Na 18 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt te hebben en daarvoor op DVO ’t Heem en kindertehuis ’t Hertejong, voelt het werken bij Open Door als thuiskomen voor mij.

   De huiselijke sfeer, kleinschaligheid en de positieve enthousiaste medewerkers zorgden ervoor dat ik mij hier meteen thuisvoelde.

   De bewoners, logeés en dagbesteders kunnen zich in een ongedwongen warme sfeer vermaken/ ontplooien. Ze mogen hier zichzelf zijn. Dit alles in een mooi pand en mooie omgeving. Ik werk hier met groot enthousiasme en het geeft mij veel voldoening en vreugde als ik de bewoners ook zie genieten.

   Hopelijk mag ik nog lang deel uitmaken van deze bijzondere groep mensen.

   • Emilce
    Emilce Medewerker

    Ik ben Emilce Guzman en na 6 Jaar te hebben gewerkt in een zorginstelling heb ik de stap genomen om Kleinschalige zorg en begeleiding aan te bieden. Bij OpenDoor Stapte ik meteen in een gezellige en warme omgeving. Ik zag meteen dat bewoners en medewerkers met        veel plezier samen werken. En wat voor mij nog belangrijker is… aandacht voor bewoners. Dat ik een knuffel van de kinderen krijg betekend veel voor mij.

    Zorgen voor mensen zoals ik altijd wilde doen. Met liefde, gevoel en plezier. En dan in een natuurlijke omgeving. Precies zoals mijn droom eruitziet.

    Ik heb er veel zin in!!!

    • Marjolein
     Marjolein Medewerker

     Midden in de natuur liefdevolle zorg met aandacht kunnen geven . Dat is wat ik voel en ervaar als ik werk bij Opendoor . Een geweldige plek waar liefdevolle aandacht, plezier en ontwikkeling voor de bewoners, logees, dagbesteders en gasten  centraal staan. Perfect zijn is niet het ultieme doel , gelukkig zijn wel!

     Voor iedereen geldt namelijk : Ik kan de wereld aan met 1 hand zolang jij de andere vasthoudt .

     • Maaike
      Maaike Medewerker

      Bij Open Door is het elke dag genieten.

      Als je in bij OpenDoor binnenkomt begint het feest al meteen. Vrolijke blij gezichten, leuke muziek, een mooie ruimte, knorrende varkens en mekkerende geiten. Snoezelen, lekker naar buiten, gezellig samen aan tafel eten, tijd voor ontspanning en rust. Maar ook iets ondernemen en er op uitgaan zijn allemaal dingen die ik beleef bij OpenDoor. En om daar deel van uit te mogen maken en een bijdrage aan te kunnen leveren is genieten.  Elke keer weer.

      • Sarah
       Sarah Medewerker

       Bij OpenDoor wordt je met open armen ontvangen.

       Er is tijd en aandacht voor de bewoners en gasten. Iedereen heeft zijn eigen plekje en er is ruimte om te kunnen leren van elkaar.

       Hier kan ik zorgen hoe ik wil zorgen.

       OpenDoor is een fijne werkplek, na een dag bij OpenDoor ga ik met een lach op mijn gezicht weer naar huis.

       • Anne
        Anne Medewerker

        OpenDoor is een plek waar de deur letterlijk altijd open staat. De deur staat open naar een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, maar ook de bewoners, dagbesteders, logees, gasten, en de collega’s worden met open armen ontvangen. Toen ik binnen stapte bij OpenDoor, voelde ik een  enorme golf van warmte over mij heen komen. Dit siert OpenDoor enorm, niks is te gek en bij iedereen verschijnt er dan ook een grote glimlach op het gezicht.

        Ik vind het belangrijk om iedereen de liefde en aandacht te geven die hij of zij nodig heeft en bij OpenDoor kan dit allemaal. Daar worden niet alleen de bewoners, dagbesteders en logees gelukkig van, maar ook ikzelf! Dit maakt dat ik elke keer weer met veel plezier kom werken bij OpenDoor!

        • Jeroen
         Jeroen Medewerker

         Werken met leuke bewoners en gasten, een betrokken en professioneel team in een natuurlijke en inspiratievolle omgeving. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.
         Bij OpenDoor kan ik zorgen zoals ik graag wil zorgen. Van elke dag een feestje maken. De tijd nemen, alle liefde en aandacht geven aan de bewoners en gasten. Want aandacht maakt alles mooier.
         Bij OpenDoor kan ik de bewoners en gasten laten lachen, inspireren, verwonderen en laten groeien.

         • Silke
          Silke Medewerker

          De aandacht die je kunt geven en de tijd die er is voor de bewoners en gasten, zowel individueel als in groepsverband, is echt bijzonder en uniek. Dit samen met een leuke groep mensen om je heen en een prachtige locatie maken het mogen werken bij open door erg speciaal.

          Dit alles geeft mij veel voldoening zodat ik hier met veel plezier kom werken.

          • Petra
           Petra Medewerker

           Na jaren te hebben gewerkt in de kinderopvang was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En…die heb ik gevonden bij OpenDoor.

           Wat een mooie rustgevende en inspirerende locatie. Geweldig! Enthousiaste collega’s, bewoners, gasten, dagbesteders en logees.
           Het geeft energie om samen te werken met mensen die zorgen vanuit hun hart. Dat spreekt mij enorm aan.
           Ik vind het dan ook fantastisch deel uit te mogen maken van dit prachtige initiatief. Super!