team
 • Fanny Reckers
  Fanny Reckers Medewerker

  In de zomer van 2013 ben ik Jack en Saskia tegen gekomen in het bos toen zij aan het wandelen waren met Doris. Doris kwam knuffelen met mijn paard. Het was een leuke ontmoeting. Toen zij vertelden over hun droom werd ik erg enthousiast. Deze droom wilde ik graag samen met hen verwezenlijken. Na in het najaar van 2014 als begeleider gestart te zijn ben ik trots dat ik als gastouder een nog mooiere bijdrage kan en mag leveren aan OpenDoor.

  OpenDoor betekent voor mij een plek waar iedereen zich thuis voelt. Een thuis betekent een huis vol plezier, openheid, geborgenheid, jezelf kunnen zijn en respect voor iedereen.

 • Leonie
  Leonie Medewerker

  Hallo, mijn naam is leonie. Na heel wat jaren in een kledingwinkel en ruim 5 jaar in de ouderenzorg was het voor mij tijd voor een volgende stap. Ik wordt er blij van als ik mensen een leuke dag kan bezorgen. Na een dag meegelopen te hebben was ik helemaal verkocht. Wat is open door toch een mooie en sfeervolle plek. Ik kijk er nu al naar uit om er samen met de jeugd elke dag een leuke dag van te gaan maken.

 • Emilce
  Emilce Medewerker

  Ik ben Emilce Guzman en na 6 Jaar te hebben gewerkt in een zorginstelling heb ik de stap genomen om Kleinschalige zorg en begeleiding aan te bieden. Bij OpenDoor Stapte ik meteen in een gezellige en warme omgeving. Ik zag meteen dat bewoners en medewerkers met        veel plezier samen werken. En wat voor mij nog belangrijker is… aandacht voor bewoners. Dat ik een knuffel van de kinderen krijg betekend veel voor mij.

  Zorgen voor mensen zoals ik altijd wilde doen. Met liefde, gevoel en plezier. En dan in een natuurlijke omgeving. Precies zoals mijn droom eruitziet.

  Ik heb er veel zin in!!!

 • Adrienne
  Adrienne Medewerker

  Na 18 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt te hebben en daarvoor op DVO ’t Heem en kindertehuis ’t Hertejong, voelt het werken bij Open Door als thuiskomen voor mij.

  De huiselijke sfeer, kleinschaligheid en de positieve enthousiaste medewerkers zorgden ervoor dat ik mij hier meteen thuisvoelde.

  De bewoners, logeés en dagbesteders kunnen zich in een ongedwongen warme sfeer vermaken/ ontplooien. Ze mogen hier zichzelf zijn. Dit alles in een mooi pand en mooie omgeving. Ik werk hier met groot enthousiasme en het geeft mij veel voldoening en vreugde als ik de bewoners ook zie genieten.

  Hopelijk mag ik nog lang deel uitmaken van deze bijzondere groep mensen.

 • Sharon
  Sharon Medewerker

  Bij de eerste stap die ik binnen OpenDoor zette, was het voor mij al gelijk duidelijk, hier wil ik werken. Ik kwam binnen in een warm bad met oprechte en gezellige bewoners, gasten, verwanten en collega’s. En dat allemaal op deze schitterende locatie. Adembenemend. Het doet mij goed om een glimlach op ieder snoetje te zien, de bewoners en gasten te zien rondhuppelen in de belevingstuin of om ze te zien ploeteren tussen de dieren. Het is voor mij genieten om de bewoners en gasten gelukkig zien. Liefde en warme zorg voor iedereen, niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden, dat is wat ik voel binnen OpenDoor. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Daardoor ga ik dan ook elke keer weer met een voldaan gevoel en een glimlach naar huis toe. De zon straalt het hele jaar door bij Stichting OpenDoor!

 • Sarah
  Sarah Medewerker

  Bij OpenDoor wordt je met open armen ontvangen.

  Er is tijd en aandacht voor de bewoners en gasten. Iedereen heeft zijn eigen plekje en er is ruimte om te kunnen leren van elkaar.

  Hier kan ik zorgen hoe ik wil zorgen.

  OpenDoor is een fijne werkplek, na een dag bij OpenDoor ga ik met een lach op mijn gezicht weer naar huis.

 • Angelique
  Angelique Medewerker

  Hallo, ik ben Angelique en woon samen met mijn man Peter in Waalwijk.
  Op het moment dat mijn kinderen naar school gingen ben ik gaan werken als ADL assistente binnen
  de gehandicaptenzorg.
  In 2021 heb ik mijn diploma Verzorgende IG/MZ gehaald, en ben ik werkzaam geweest in de
  ouderenzorg en op een dagbesteding voor ouderen.
  Mijn eerste kennismaking met OpenDoor was al gelijk heel ontspannen, voelde heel erg goed, en
  nadat ik een dag had meegelopen was het voor mij wel duidelijk: wat een heerlijke plek voor de
  bewoners, dagbesteders en logees, en om hier te mogen werken is fantastisch!
  Ik heb heel veel zin om mijn steentje te gaan bijdragen bij OpenDoor!
  Groetjes Angelique.

 • Silke
  Silke Medewerker

  De aandacht die je kunt geven en de tijd die er is voor de bewoners en gasten, zowel individueel als in groepsverband, is echt bijzonder en uniek. Dit samen met een leuke groep mensen om je heen en een prachtige locatie maken het mogen werken bij open door erg speciaal.

  Dit alles geeft mij veel voldoening zodat ik hier met veel plezier kom werken.

 • Maaike
  Maaike Medewerker

  Bij OpenDoor is het elke dag genieten.
  Als je in bij OpenDoor binnenkomt begint het feest al meteen. Vrolijke blij gezichten, leuke muziek, een mooie ruimte, knorrende varkens en mekkerende geiten. Snoezelen, lekker naar buiten, gezellig samen aan tafel eten, tijd voor ontspanning en rust. Maar ook iets ondernemen en er op uitgaan zijn allemaal dingen die ik beleef bij OpenDoor. En om daar deel van uit te mogen maken en een bijdrage aan te kunnen leveren is genieten.  Elke keer weer.

 • Susanne
  Susanne Stagiaire

  Hoi hoi,

  Even voorstellen:

  Mijn naam is Susanne Sprangers, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Ik doe de opleiding Verzorgende IG op het Koning Willem 1 College in Den-Bosch. Vanaf september start ik in het 2e leerjaar. Ik ben vanaf de opleiding Helpende Zorg en Welzijn doorgestroomd naar deze opleiding. In die opleiding heb ik stage gelopen in twee verschillende doelgroepen. Zo heb ik het eerste jaar stage gelopen in de ouderenzorg en het tweede jaar op een kinderdagverblijf. Bij beide stages heb ik erg veel geleerd. De eerste stage van deze opleiding heb ik ook veel geleerd binnen de ouderenzorg. Ik vond het nu juist interessant om een nieuwe doelgroep te ontdekken en daarom heb ik gekozen voor OpenDoor.

  Vanaf 5 september zal ik op maandag en woensdag aanwezig zijn. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en om veel nieuwe dingen te leren en weer een mooie ervaring rijker te zijn!

  In mijn vrije tijd werk ik bij mijn bijbaantje in het verzorgingshuis in Sprang-Capelle waar ik verschillende functies heb zoals: Sfeermaker, huishoudelijke dienst en als helpende in de zorg. Ook heb ik nog twee oppasadressen waar ik zo af en toe oppas.

  Mijn hobby’s zijn: Sporten en gezellige dingen doen met vriendinnen en familie.

  Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik zal jullie vast wel eens tegenkomen!

  Groetjes,

  Susanne Sprangers

 • Amber
  Amber Medewerker

  Nadat ik de opleiding verpleegkunde heb afgerond ben ik terecht gekomen in de ouderenzorg. Jaren lang heb ik op een kleinschalige woonvoorziening gewerkt.Nu ben ik er klaar voor om de ouderenzorg gedag te zeggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij OpenDoor.OpenDoor straalt voor mij gezelligheid, ontspanning, rust en blijheid uit. Ik ben erg warm ontvangen en ik heb zin om dit nieuwe avontuur bij OpenDoor aan te gaan.Groetjes Amber

 • Charlotte
  Charlotte Medewerker

  Ik besef erg vaak dat ik op een heerlijke plek werk, voor en samen met geweldige mensen. De positieve open sfeer waarbij de focus op de zorg ligt is bijzonder. De gasten, logees en dagbesteders die hier komen, stralen allemaal op hun eigen manier, wat geweldig is om te zien en om daar aan bij te kunnen dragen. De kleinschaligheid van OpenDoor, waarbij je kunt waarmaken waar je voor staat en je de vrijheid krijgt om als weknemer echt iets te veranderen, maakt het een uitdagende werkplek.

 • Petra
  Petra Medewerker

  Na jaren te hebben gewerkt in de kinderopvang was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En…die heb ik gevonden bij OpenDoor.

  Wat een mooie rustgevende en inspirerende locatie. Geweldig! Enthousiaste collega’s, bewoners, gasten, dagbesteders en logees.
  Het geeft energie om samen te werken met mensen die zorgen vanuit hun hart. Dat spreekt mij enorm aan.
  Ik vind het dan ook fantastisch deel uit te mogen maken van dit prachtige initiatief. Super!

 • Jeroen
  Jeroen Medewerker

  Werken met leuke bewoners en gasten, een betrokken en professioneel team in een natuurlijke en inspiratievolle omgeving. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.
  Bij OpenDoor kan ik zorgen zoals ik graag wil zorgen. Van elke dag een feestje maken. De tijd nemen, alle liefde en aandacht geven aan de bewoners en gasten. Want aandacht maakt alles mooier.
  Bij OpenDoor kan ik de bewoners en gasten laten lachen, inspireren, verwonderen en laten groeien.