team
 • Lars
  Lars Stagiaire

  Hallo allemaal,

  Ik ben Lars, ik ben 21 jaar, ik woon in Tilburg en volg de studie Social Work in Breda. Komend jaar ben ik 4 dagen in de week te vinden als stagiair bij OpenDoor. Daarnaast ben ik sinds deze zomer gestart als invaller bij OpenDorp waar ik het erg naar mijn zin heb.
  In mijn vrije tijd speel ik graag korfbal, doe ik leuke dingen met vrienden én zing ik bij een studentenkoor waar we ook af en toe mee optreden.
  In mijn vakanties doe ik mee met het vakantie project van Visio. Daar gaan we op vakantie met kinderen/jongeren met een visuele en verstandelijke beperking. Daar heb ik het altijd erg naar mijn zin samen met mijn nichtje Noa, wie jullie misschien kennen als logee bij OpenDoor
  Ik hoop je snel te zien bij OpenDoor!
 • Adrienne
  Adrienne Medewerker

  Na 18 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt te hebben en daarvoor op DVO ’t Heem en kindertehuis ’t Hertejong, voelt het werken bij Open Door als thuiskomen voor mij.

  De huiselijke sfeer, kleinschaligheid en de positieve enthousiaste medewerkers zorgden ervoor dat ik mij hier meteen thuisvoelde.

  De bewoners, logeés en dagbesteders kunnen zich in een ongedwongen warme sfeer vermaken/ ontplooien. Ze mogen hier zichzelf zijn. Dit alles in een mooi pand en mooie omgeving. Ik werk hier met groot enthousiasme en het geeft mij veel voldoening en vreugde als ik de bewoners ook zie genieten.

  Hopelijk mag ik nog lang deel uitmaken van deze bijzondere groep mensen.

 • Petra
  Petra Medewerker

  Na jaren te hebben gewerkt in de kinderopvang was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En…die heb ik gevonden bij OpenDoor.

  Wat een mooie rustgevende en inspirerende locatie. Geweldig! Enthousiaste collega’s, bewoners, gasten, dagbesteders en logees.
  Het geeft energie om samen te werken met mensen die zorgen vanuit hun hart. Dat spreekt mij enorm aan.
  Ik vind het dan ook fantastisch deel uit te mogen maken van dit prachtige initiatief. Super!

 • Anne
  Anne Medewerker

  OpenDoor is een plek waar de deur letterlijk altijd open staat. De deur staat open naar een prachtige natuurlijke en dierrijke omgeving, maar ook de bewoners, dagbesteders, logees, gasten, en de collega’s worden met open armen ontvangen. Toen ik binnen stapte bij OpenDoor, voelde ik een  enorme golf van warmte over mij heen komen. Dit siert OpenDoor enorm, niks is te gek en bij iedereen verschijnt er dan ook een grote glimlach op het gezicht.

  Ik vind het belangrijk om iedereen de liefde en aandacht te geven die hij of zij nodig heeft en bij OpenDoor kan dit allemaal. Daar worden niet alleen de bewoners, dagbesteders en logees gelukkig van, maar ook ikzelf! Dit maakt dat ik elke keer weer met veel plezier kom werken bij OpenDoor!

 • Silke
  Silke Medewerker

  De aandacht die je kunt geven en de tijd die er is voor de bewoners en gasten, zowel individueel als in groepsverband, is echt bijzonder en uniek. Dit samen met een leuke groep mensen om je heen en een prachtige locatie maken het mogen werken bij open door erg speciaal.

  Dit alles geeft mij veel voldoening zodat ik hier met veel plezier kom werken.

 • Sarah
  Sarah Medewerker

  Bij OpenDoor wordt je met open armen ontvangen.

  Er is tijd en aandacht voor de bewoners en gasten. Iedereen heeft zijn eigen plekje en er is ruimte om te kunnen leren van elkaar.

  Hier kan ik zorgen hoe ik wil zorgen.

  OpenDoor is een fijne werkplek, na een dag bij OpenDoor ga ik met een lach op mijn gezicht weer naar huis.

 • Susanne
  Susanne Stagiaire

  Hoi hoi,

  Even voorstellen:

  Mijn naam is Susanne Sprangers, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Ik doe de opleiding Verzorgende IG op het Koning Willem 1 College in Den-Bosch. Vanaf september start ik in het 2e leerjaar. Ik ben vanaf de opleiding Helpende Zorg en Welzijn doorgestroomd naar deze opleiding. In die opleiding heb ik stage gelopen in twee verschillende doelgroepen. Zo heb ik het eerste jaar stage gelopen in de ouderenzorg en het tweede jaar op een kinderdagverblijf. Bij beide stages heb ik erg veel geleerd. De eerste stage van deze opleiding heb ik ook veel geleerd binnen de ouderenzorg. Ik vond het nu juist interessant om een nieuwe doelgroep te ontdekken en daarom heb ik gekozen voor OpenDoor.

  Vanaf 5 september zal ik op maandag en woensdag aanwezig zijn. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en om veel nieuwe dingen te leren en weer een mooie ervaring rijker te zijn!

  In mijn vrije tijd werk ik bij mijn bijbaantje in het verzorgingshuis in Sprang-Capelle waar ik verschillende functies heb zoals: Sfeermaker, huishoudelijke dienst en als helpende in de zorg. Ook heb ik nog twee oppasadressen waar ik zo af en toe oppas.

  Mijn hobby’s zijn: Sporten en gezellige dingen doen met vriendinnen en familie.

  Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik zal jullie vast wel eens tegenkomen!

  Groetjes,

  Susanne Sprangers

 • Maaike
  Maaike Medewerker

  Bij OpenDoor is het elke dag genieten.
  Als je in bij OpenDoor binnenkomt begint het feest al meteen. Vrolijke blij gezichten, leuke muziek, een mooie ruimte, knorrende varkens en mekkerende geiten. Snoezelen, lekker naar buiten, gezellig samen aan tafel eten, tijd voor ontspanning en rust. Maar ook iets ondernemen en er op uitgaan zijn allemaal dingen die ik beleef bij OpenDoor. En om daar deel van uit te mogen maken en een bijdrage aan te kunnen leveren is genieten.  Elke keer weer.

 • Elisa
  Elisa Medewerker

  Hoi Ik ben Elisa,

  Samen met mijn partner, dochter en hond woon ik in Breda. Na zo’n 10 jaar met liefde te hebben gewerkt binnen een grote stichting was het voor mij tijd om te gaan kiezen voor kleinschalige zorg. Dit is een logische stap gezien ik zorg wil leveren op de plek waar het hoort: bij de mensen. Dit is waar mijn passie ligt, iedere dag mooie momenten beleven en iedere dag weer een mooie lach toveren op iemands gezicht. Vanaf eind juli ga ik beginnen aan het avontuur bij OpenDoor. Ik kijk er naar uit om mijn creatieve kant weer in te gaan zetten en ik ben trots op het feit dat ik op zo’n mooie locatie mag komen werken waar de natuur hoog in het vaandel staat.

 • Emilce
  Emilce Medewerker

  Ik ben Emilce Guzman en na 6 Jaar te hebben gewerkt in een zorginstelling heb ik de stap genomen om Kleinschalige zorg en begeleiding aan te bieden. Bij OpenDoor Stapte ik meteen in een gezellige en warme omgeving. Ik zag meteen dat bewoners en medewerkers met        veel plezier samen werken. En wat voor mij nog belangrijker is… aandacht voor bewoners. Dat ik een knuffel van de kinderen krijg betekend veel voor mij.

  Zorgen voor mensen zoals ik altijd wilde doen. Met liefde, gevoel en plezier. En dan in een natuurlijke omgeving. Precies zoals mijn droom eruitziet.

  Ik heb er veel zin in!!!

 • Jeroen
  Jeroen Medewerker

  Werken met leuke bewoners en gasten, een betrokken en professioneel team in een natuurlijke en inspiratievolle omgeving. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.
  Bij OpenDoor kan ik zorgen zoals ik graag wil zorgen. Van elke dag een feestje maken. De tijd nemen, alle liefde en aandacht geven aan de bewoners en gasten. Want aandacht maakt alles mooier.
  Bij OpenDoor kan ik de bewoners en gasten laten lachen, inspireren, verwonderen en laten groeien.

 • Sharon
  Sharon Medewerker

  Bij de eerste stap die ik binnen OpenDoor zette, was het voor mij al gelijk duidelijk, hier wil ik werken. Ik kwam binnen in een warm bad met oprechte en gezellige bewoners, gasten, verwanten en collega’s. En dat allemaal op deze schitterende locatie. Adembenemend. Het doet mij goed om een glimlach op ieder snoetje te zien, de bewoners en gasten te zien rondhuppelen in de belevingstuin of om ze te zien ploeteren tussen de dieren. Het is voor mij genieten om de bewoners en gasten gelukkig zien. Liefde en warme zorg voor iedereen, niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden, dat is wat ik voel binnen OpenDoor. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Daardoor ga ik dan ook elke keer weer met een voldaan gevoel en een glimlach naar huis toe. De zon straalt het hele jaar door bij Stichting OpenDoor!

 • Charlotte
  Charlotte Medewerker

  Ik besef erg vaak dat ik op een heerlijke plek werk, voor en samen met geweldige mensen. De positieve open sfeer waarbij de focus op de zorg ligt is bijzonder. De gasten, logees en dagbesteders die hier komen, stralen allemaal op hun eigen manier, wat geweldig is om te zien en om daar aan bij te kunnen dragen. De kleinschaligheid van OpenDoor, waarbij je kunt waarmaken waar je voor staat en je de vrijheid krijgt om als weknemer echt iets te veranderen, maakt het een uitdagende werkplek.