• Silke
  Silke Medewerker

  De aandacht die je kunt geven en de tijd die er is voor de bewoners en gasten, zowel individueel als in groepsverband, is echt bijzonder en uniek. Dit samen met een leuke groep mensen om je heen en een prachtige locatie maken het mogen werken bij open door erg speciaal.

  Dit alles geeft mij veel voldoening zodat ik hier met veel plezier kom werken.

  • Jeroen
   Jeroen Medewerker

   Werken met leuke bewoners en gasten, een betrokken en professioneel team in een natuurlijke en inspiratievolle omgeving. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.
   Bij OpenDoor kan ik zorgen zoals ik graag wil zorgen. Van elke dag een feestje maken. De tijd nemen, alle liefde en aandacht geven aan de bewoners en gasten. Want aandacht maakt alles mooier.
   Bij OpenDoor kan ik de bewoners en gasten laten lachen, inspireren, verwonderen en laten groeien.

   • Rinske
    Rinske Stagiair

    Hee hee, ik ben Rinske en 20 jaar oud. Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg op het koning Willem 2 college in Den Bosch. Ik zit nu in het tweede jaar en loop het komende jaar stage bij Opendoor op maandag en dinsdag. Jullie hebben me al eerder gezien, want ik heb al een tijdje vrijwilligerswerk gedaan bij Opendoor. Ik heb er heel veel zin in!

    • Sarah
     Sarah Medewerker

     Bij OpenDoor wordt je met open armen ontvangen.

     Er is tijd en aandacht voor de bewoners en gasten. Iedereen heeft zijn eigen plekje en er is ruimte om te kunnen leren van elkaar.

     Hier kan ik zorgen hoe ik wil zorgen.

     OpenDoor is een fijne werkplek, na een dag bij OpenDoor ga ik met een lach op mijn gezicht weer naar huis.

     • Charlotte
      Charlotte Medewerker

      Ik besef me erg vaak dat ik op een heerlijke plek werk, voor en samen met geweldige mensen. De positieve open sfeer waarbij de focus op de zorg ligt vind ik erg fijn. De gasten, logees en dagbesteders die hier komen, stralen allemaal op hun eigen manier, wat geweldig is om te zien en om daar aan bij te kunnen dragen. De kleinschaligheid van OpenDoor, waarbij je kunt waarmaken waar je voor staat en je echt iets kunt veranderen, maakt het een uitdagende werkplek.

      • Maaike
       Maaike Medewerker

       Bij Open Door is het elke dag genieten.

       Als je in bij OpenDoor binnenkomt begint het feest al meteen. Vrolijke blij gezichten, leuke muziek, een mooie ruimte, knorrende varkens en mekkerende geiten. Snoezelen, lekker naar buiten, gezellig samen aan tafel eten, tijd voor ontspanning en rust. Maar ook iets ondernemen en er op uitgaan zijn allemaal dingen die ik beleef bij OpenDoor. En om daar deel van uit te mogen maken en een bijdrage aan te kunnen leveren is genieten.  Elke keer weer.

       • Marjolein
        Marjolein Medewerker

        Midden in de natuur liefdevolle zorg met aandacht kunnen geven . Dat is wat ik voel en ervaar als ik werk bij Opendoor . Een geweldige plek waar liefdevolle aandacht, plezier en ontwikkeling voor de bewoners, logees, dagbesteders en gasten  centraal staan. Perfect zijn is niet het ultieme doel , gelukkig zijn wel!

        Voor iedereen geldt namelijk : Ik kan de wereld aan met 1 hand zolang jij de andere vasthoudt .

        • Anouk
         Anouk Stagiair

         Hoi!

         Mijn naam is Anouk en ik ben 19 jaar oud, woon in Dongen met mijn ouders en oudere broer. Ik studeer Maatschappelijke Zorg in ‘s-Hertogenbosch op het Koning Willem 1 College. Momenteel zit ik in het laatste leerjaar en loop dit jaar 3 dagen in de week stage. Dit zal zijn op woensdag, donderdag en vrijdag.

          

         Ik heb gekozen om bij OpenDoor stage te gaan lopen omdat het in een natuurlijke, rustige omgeving is waar de gasten zichzelf kunnen zijn. Na deze 3 weken dat ik hier stage loop, heb ik het zeker na mijn zin en kijk ik er met een lach naar uit om plezier te maken en veel te leren bij OpenDoor!

         • Petra
          Petra Medewerker

          Na jaren te hebben gewerkt in de kinderopvang was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En…die heb ik gevonden bij OpenDoor.

          Wat een mooie rustgevende en inspirerende locatie. Geweldig! Enthousiaste collega’s, bewoners, gasten, dagbesteders en logees.
          Het geeft energie om samen te werken met mensen die zorgen vanuit hun hart. Dat spreekt mij enorm aan.
          Ik vind het dan ook fantastisch deel uit te mogen maken van dit prachtige initiatief. Super!