Bij OpenDoor zijn vrijwilligers van harte welkom!

Leuke en gezellige activiteiten ondernemen, extra individuele aandacht voor onze bewoners en gasten: we kunnen het alleen realiseren met de hulp van vrijwilligers.

Hebt u een actieve houding en affiniteit met onze bewoners en gasten? Vindt u het leuk om te helpen bij dagelijkse huishoudelijke taken zoals koken, wassen en opruimen? Of werkt u graag in de tuin of met dieren? Wilt u begeleiden bij leuke uitstapjes of ondersteuning bieden als chauffeur?

Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar silke@opendoorzorg.nl  met daarin uw motivatie en interesse.

 • Rinske
  Rinske Vrijwilliger
  • Gebroeders van den Broek
   Gebroeders van den Broek Vrijwilligers
   • Tien
    Tien Vrijwilliger
    • Frans en Paul
     Frans en Paul Vrijwilliger
     • Marylou
      Marylou Vrijwilliger
      • Maria
       Maria Vrijwilliger
       • Wouda
        Wouda Vrijwilliger

        Mijn eerste kennismaking met Open Door was de open dag. De ontvangst was hartelijk en ik nam deel aan de rondleiding. Wat een prachtige gebouwen ! Ik kreeg een zeer goede indruk van dit thuis voor mensen met een handicap. Er volgde meer contact, een keer komen kijken en meedraaien.

        Zo ben ik bij Open Door als vrijwilliger aan de slag gegaan. Het is dankbaar werk, als je ziet hoe er genoten wordt. Het is een hele mooie locatie met een gezellig team. Gastvrijheid staat ook hoog in het vaandel. Ik vind het fijn om voor de gasten iets te kunnen betekenen, want er is altijd wel wat te doen.

        • Hans
         Hans Vrijwilliger

         Stichting Open Door wil ik graag een warm hart toedragen.

         Door de ondersteuning van de administratie hoop ik daar een steentje aan bij te dragen en op deze manier dit mooie initiatief te doen slagen

         • Cees
          Cees Vrijwilliger

          Als Opa van Doris vind ik het erg leuk een bijdrage te leveren aan een mooi thuis voor mijn kleinkind en andere kinderen. Werken op de bouw, in de tuin of administratie doen voor OpenDoor, ik doe het allemaal met veel plezier. Mede doordat Jack en Saskia al enige jaren vol passie en energie werken aan OpenDoor. Daarbij motiveert Doris mij extra met haar ontwapenende en vreugdevolle uitstraling!

          • Monique
           Monique Vrijwilliger

           Ik ben getrouwd met Arnoud en hebben samen 3 kinderen. Maartje 16 jaar, Gijs 14 jaar en Lotte 12 jaar oud.

           Ik heb altijd als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt met heel veel plezier. Nu is het heel fijn en mooi om bij OpenDoor werkzaam te zijn. Het is een mooi en warm thuis voor vele gasten maar vooral de lieve bewoners. Een fijn team van een warme persoonlijkheden zorgt er voor een goede sfeer en verzorging.

           Het voelt goed om als vrijwilliger bij OpenDoor te werken. Ik ben er dan ook bijna iedere dinsdag- en donderdagochtend.

           • Kristel
            Kristel Vrijwilliger

            Iedere week werk ik als vrijwilliger voor ContourdeTwern in Tilburg bij een gezin.

            Ik kreeg steeds vaker het gevoel mensen te willen helpen die dat nodig hebben. Toen ik tijdens de avondvierdaagse in gesprek kwam met Saskia, hoorde ik de leuke plannen van OpenDoor. Ook dat ze op zoek waren naar vrijwilligers. Even vrijblijvend een kijkje gaan nemen en daar zag ik … een super mooi, fijn, leuk, gezellig, praktisch, warm huis met leuke, gezellige bewoners, gasten en begeleiders. Meteen dacht ik, daar zou ik wel tijd voor vrij willen maken. En nu werk ik elke maandagochtend bij OpenDoor en ga iedere week ’s middags met een goed gevoel naar huis. Ik vind het hartstikke leuk, leerzaam en dankbaar werk.

            Wat fijn dat dit huis bestaat voor deze doelgroep en ik werk er met veel plezier!

            • Diana
             Diana Vrijwilliger

             Vanaf het begin dat Saskia en Jack vertelden over het project bij OpenDoor liep ik er al warm voor. Met één woord ‘fantastisch’ vond ik het.

             En de eerste keer dat ik de nieuwsbrief kreeg, kreeg ik tranen in mijn ogen; het ontroerde me echt.

             Nu ik als vrijwilliger bezig ben, vind ik het erg fijn om te doen.

             Ik voelde me in het begin een kluns, kon de jassen niet eens aankrijgen bij de mannen, maar nu vind ik het heerlijk om met ze te wandelen en bij OpenDoor te zijn,

             ik krijg er veel voor terug. Voor de kinderen bij OpenDoor maakt het ook niet uit of je dik of dun bent, arm of rijk, directeur of vuilnisman, je bent er en dat is voor hen het belangrijkste.

             • Annemarie
              Annemarie Vrijwilliger

              Met ruim 20 jaar ervaring, weet ik hoe fijn het kan zijn om met mensen met een handicap te werken. Sinds de bezuinigingen is er zoveel veranderd waar ik niet meer achter kan staan, zie veel ellende bij begeleiders en bewoners. Dit was voor mij de reden om te stoppen. Ik wist van de plannen van OpenDoor en ben daar aan de slag gegaan voor enkele dagdelen in de week. Hier ga ik met veel plezier naar toe en zie weer veel mogelijkheden en tevreden mensen. Super!