Bij OpenDoor zijn vrijwilligers van harte welkom!

Leuke en gezellige activiteiten ondernemen, extra individuele aandacht voor onze bewoners en gasten: we kunnen het alleen realiseren met de hulp van vrijwilligers.

Hebt u een actieve houding en affiniteit met onze bewoners en gasten? Vindt u het leuk om te helpen bij dagelijkse huishoudelijke taken zoals koken, wassen en opruimen? Of werkt u graag in de tuin of met dieren? Wilt u begeleiden bij leuke uitstapjes of ondersteuning bieden als chauffeur?

Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar adrienne@opendoorzorg.nl  met daarin uw motivatie en interesse.

 • Frans
  Frans Vrijwilliger

  Ik ben 45 jaar werkzaam geweest in de bouw, en wilde graag vrijwilligers
  werk gaan doen na mijn pensionering. Ik hoorde dat ze bij OpenDoor,
  iemand met wat technische ervaring konden gebruiken.

  Dit leek mij wel een mooie invulling, en ook een uitdaging om zo’n mooi
  pand te onderhouden. het bevalt mij uitstekend, en het contact met alle
  bewoners en begeleiders is erg leuk.

 • Frenk
  Frenk Vrijwilliger

  Elke dinsdag ga ik fluitend naar OpenDoor toe.
  Ik weet dat er altijd een ontspannen en vrolijke sfeer hangt.
  Leuk vind het ik het om met de bewoners wat te gaan wandelen of fietsen.
  Onderweg een beetje kletsen en ze extra aandacht kunnen geven.
  Er is niet veel nodig om een leuke middag te hebben.
  En ik geniet dan ook elke keer weer.

 • Nico
  Nico Vrijwilliger

  Ik draag graag mijn steentje bij aan de grote tuin van OpenDoor. Dan kunnen de jongeren daar ook weer volop van genieten!

 • Daniëlle
  Daniëlle Vrijwilliger

  Elke maandag duik ik samen met de jongeren van OpenDoor het zwembad in. Samen lachen, de spieren ontspannen en genieten van elkaars fantasie. Ik rij elke keer weer met een grote glimlach naar OpenDoor en met een nog grotere terug naar huis. Wat een feest om hier vrijwilliger te mogen zijn.

   

   

   

 • Henriette v G
  Henriette v G Vrijwilliger

  Ik vind het leuk om samen met de jongeren met de dieren bezig te zijn. Daar genieten zei ook erg van. Daarnaast draag ik graag mijn steentje bij voor het maken van de mooie spulletjes in het winkeltje.

 • Henriette K
  Henriette K Vrijwilliger

  Om als vrijwilliger deel te mogen nemen binnen de Open Door geeft mij enorm veel plezier en voldoening.

  OPEN DOOR…. zo voelt het voor mij ook.
  Ruimte, goede sfeer en positiviteit.
  Echt een warme plek.

 • Rinske
  Rinske Vrijwilliger

  Wat is dit een fantastisch mooie plek om te zijn! Kom er iedere week al 5 jaar lang met heel veel plezier. Hoe mooi is het om met een bewoner/dagbesteder een activiteit te ondernemen en te zien dat hij of zij geniet van dat momentje 1 op 1 aandacht.

  Ik ga iedere week weer met een voldaan gevoel naar huis!

 • Gebroeders van den Broek
  Gebroeders van den Broek Vrijwilligers

  Elk jaar komen we bij elkaar om eens een grote bijdrage te leveren aan de mooie tuin van OpenDoor. Het is fijn om daarin een bijdrage te hebben. Dan hebben alle andere toppers extra veel tijd voor de jongeren.

 • Tien
  Tien Vrijwilliger

  Elke week pak ik samen met 1 van de jongeren de fiets en gaan we er lekker samen op uit. Een bezoekje aan de markt of een kop koffie op een terrasje. Bij OpenDoor is het altijd een feest.

 • Frans en Paul
  Frans en Paul Vrijwilliger

  Een keer in de maand luiden wij zingend en dansend het weekend in. Van Hollandse meezingers tot kinderliedjes. Samen met de jongeren maken wij er een groot feest van.

 • Maria
  Maria Vrijwilliger

  Ik probeer sinds 2016 een keer in de week mijn creatieve bijdrage te leveren.
  We hebben inmiddels al veel schilderijen samen gemaakt en hopen dit nog lang te kunnen en mogen doen!

  Aanvankelijk was het echt wennen, omdat ik totaal onbekend was met deze doelgroep. Maar omdat ze allemaal zo puur en echt zijn, laten ze allemaal op hun eigen wijze zien dat je welkom bent. Het geeft enorm veel voldoening als ik zie hoe blij de jongeren zijn, als je ze extra aandacht en liefde kunt geven.

   

 • Wouda
  Wouda Vrijwilliger

  Mijn eerste kennismaking met OpenDoor was de open dag. De ontvangst was hartelijk en ik nam deel aan de rondleiding. Ik kreeg een zeer goede indruk en ik ben nooit meer weggegaan.

  Het is dankbaar werk, als je ziet hoe er genoten wordt. Het is een hele mooie locatie met een gezellig team. Gastvrijheid staat ook hoog in het vaandel. Ik vind het fijn om voor de gasten iets te kunnen betekenen, want er is altijd wel wat te doen.

 • Hans
  Hans Vrijwilliger

  Stichting OpenDoor wil ik graag een warm hart toedragen.

  Door de ondersteuning van de administratie hoop ik daar een steentje aan bij te dragen en op deze manier dit mooie initiatief te doen slagen

 • Cees
  Cees Vrijwilliger

  Als Opa van Doris vind ik het erg leuk een bijdrage te leveren aan een mooi thuis voor mijn kleinkind en andere kinderen. Werken op de bouw, in de tuin of administratie doen voor OpenDoor, ik doe het allemaal met veel plezier. Mede doordat Jack en Saskia al enige jaren vol passie en energie werken aan OpenDoor. Daarbij motiveert Doris mij extra met haar ontwapenende en vreugdevolle uitstraling!

 • Monique
  Monique Vrijwilliger

  Toen OpenDoor startte was ik er al bij. Ondertussen is deze fantastische locatie uitgegroeid tot een nog mooiere plek dan het al was. Ik zie de jongeren genieten van de extra aandacht die ik ze kan geven, en geniet daar zelf ook volop van.

 • Annemarie
  Annemarie Vrijwilliger

  Eens in de 2 weken doe ik met de jongeren de boodschappen en maken we samen het avondeten. Het is leuk om hen trots te zien op iets wat ze zelf hebben gemaakt. De andere week maken we een wandeling, doen we een spelletje of zijn we creatief bezig. Ik rij hier altijd weer met een grote glimlach weg.