Jack Engels

Als vader van Doris, maar ook Simone, Tom en Robbert, ben ik samen met mijn vrouw Saskia initiatiefnemer van het project OpenDoor. Mijn zakelijke achtergrond (o.a. internationale zuivelhandel en onroerend goed ) komt goed van pas in deze mooie wereld van ondersteuning bieden aan mensen die het niet alleen kunnen. Fantastisch wat daar allemaal gebeurt! Naast de tijd die ik aan OpenDoor geef ben ik graag sportief en in de buitenlucht bezig.

Marc Dalderup

Werkzaam in de internationale verkoop van componenten voor met name de duurzame energie, Getrouwd met Angelique en vader van een zoon Robert.

Bestuurslid vanaf de oprichting waarbij ik me met  name richt op de samenwerking met fondsen en sponsoring door het bedrijfsleven. Ik ben blij mijn steentje te kunnen bijdragen aan de realisatie en nu meer aan de explotatie van ons OpenDoor huis. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn familie, de natuur,van wijn als hobby en de Formule 1.

Alies Van Der Linden

Via internet en in mijn omgeving kwam ik OpenDoor tegen en werd ik enthousiast van de opzet en organisatie van deze mooie woonvorm met zorg.  Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik geef op dit moment les aan Avans Hogeschool aan de deeltijd opleiding Management in de Zorg, nadat ik zelf ervaring als begeleider en manager in de  gehandicaptenzorg en ouderenzorg heb opgedaan. Dit vak heb ik altijd met veel liefde en plezier uitgeoefend. Nu hoop ik mijn kennis van en ervaring in de zorg in te zetten bij OpenDoor.