Marsha

Hallo allemaal,

Zie jullie snel, liefs Marsha.

Lennie

Hoi allemaal,

Ik ben Lennie en woon met mijn man en 4 kinderen in Kaatsheuvel. Ik ben 45 jaar oud en ik hou van drukte en gezelligheid. Ik ben zeer creatief en ga graag wandelen en een hapje eten. Ik heb erg veel zin in om een nieuw avontuur aan te gaan bij OpenDoor.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Linda

Hallo allemaal,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor.

Mijn naam is Linda Hogervorst- van Liesdonk. Ik werk al vele jaren in de zorg. Eerst als verzorgende in de ouderenzorg, daarna verpleegkundige in het ziekenhuis, (kinder) thuiszorg en daarna een hospice.

Ik werk met heel veel liefde bij OpenDoor. Een plek waar je lekker gek mag en kan doen en iedereen zichzelf mag zijn. Zorgen en begeleiden vanuit mijn hart, dat doe ik het allerliefste. Contact maken met liefde en gevoel, dan zijn woorden niet altijd nodig. Er zijn, kijken en voelen wat nodig is en daarop inspelen, met alle mogelijkheden die er zijn.

Verder ben ik ook masseur en energetisch therapeut, en masseer ik heel graag de jongeren bij OpenDoor. Het is een hele mooie aanvulling op mijn werk als begeleider. Het is fijn dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontspanning van de kinderen en jongeren bij OpenDoor, waardoor ze weer beter in hun vel komen te zitten.

Liefs Linda

Sebas

Hoi allemaal!

Ik ben Sebas Oomis, 37 jaar jong nog maar…

Ik ben sinds kort begonnen met werken bij Stichting OpenDoor/Dorp, en ik heb er onwijs veel zin in!

Wat over mijn achtergrond: ik mag mezelf sinds 2005 verpleegkundige noemen, en heb voornamelijk gewerkt met kinderen en jongeren met meervoudige beperking. Bij Amarant, Cello, Kentalis, Siza, en Stichting Pim.

Nadat ik de laatste 2,5 jaar veel gereisd heb (fietsend door Europa) en de afgelopen 4 maanden in Oekraïne humanitaire hulp heb verleend, word het weer tijd om naar de veilige Nederlandse thuisbasis terug te komen, en voor OpenDoor/Dorp de handen uit de mouwen te steken!

In mijn vrije tijd sport ik veel (klimmen, mountainbiken, snowboarden), zit ik graag langs of op het water, sta ik graag uitgebreid te koken (goed nieuws voor de bewoners dus!), werk ik bij 013 als EHBO’er, en ben regelmatig op een festival of concert te vinden.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

(Ik ben al een aantal keer op bezoek geweest, en heb zelfs weleens een slaapdienstje bij OpenDoor opgevangen een paar jaar geleden, dus misschien zullen sommige ouders me nog vaag herkennen!)

Tot snel!

Groeten, Sebas

Susanne

Hoi hoi,

Even voorstellen:

Mijn naam is Susanne Sprangers, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Ik doe de opleiding Verzorgende IG op het Koning Willem 1 College in Den-Bosch. Vanaf september start ik in het 2e leerjaar. Ik ben vanaf de opleiding Helpende Zorg en Welzijn doorgestroomd naar deze opleiding. In die opleiding heb ik stage gelopen in twee verschillende doelgroepen. Zo heb ik het eerste jaar stage gelopen in de ouderenzorg en het tweede jaar op een kinderdagverblijf. Bij beide stages heb ik erg veel geleerd. De eerste stage van deze opleiding heb ik ook veel geleerd binnen de ouderenzorg. Ik vond het nu juist interessant om een nieuwe doelgroep te ontdekken en daarom heb ik gekozen voor OpenDoor.

Vanaf 5 september zal ik op maandag en woensdag aanwezig zijn. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en om veel nieuwe dingen te leren en weer een mooie ervaring rijker te zijn!

In mijn vrije tijd werk ik bij mijn bijbaantje in het verzorgingshuis in Sprang-Capelle waar ik verschillende functies heb zoals: Sfeermaker, huishoudelijke dienst en als helpende in de zorg. Ook heb ik nog twee oppasadressen waar ik zo af en toe oppas.

Mijn hobby’s zijn: Sporten en gezellige dingen doen met vriendinnen en familie.

Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik zal jullie vast wel eens tegenkomen!

Groetjes,

Susanne Sprangers

Bianca

Hoi allemaal,

Graag wil ik me aan jullie voorstellen, ik ben Bianca.
Ik woon samen met mijn man, zoontje Bram, dochtertje Benthe en onze 2 honden in Kaatsheuvel.

Na ongeveer een jaar of 7 bij Prisma te hebben gewerkt en later ook voor de Wever, heb ik besloten de gehandicaptenzorg en ouderenzorg te combineren door bij beide in te gaan vallen.

Ik heb er erg veel zin in om bij OpenDoor aan de slag te gaan en ik hoop een steentje bij te kunnen dragen aan de betekenisvolle zorg voor de bewoners en de gasten die voor dagbesteding komen.

Groetjes Bianca

 

Anouk

Hoi hoi, ik ben Anouk

Al een aantal jaren ben ik werkzaam als invalkracht bij Stichting OpenDoor wat ontstaan is uit een waardevolle stage. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet en deze kans met beide handen heb aangegrepen! Je stapt letterlijk binnen in een huiselijke sfeer waar je werkt met enthousiaste en vriendelijke collega’s die zorg dragen voor onze geweldige en inspirerende jongeren. Het is een heerlijke plek om te zijn: bij de dieren, in de natuur, in een rustgevende tuin waar we spelen, zingen, dansen, werken en kliederen. Het beleven en ervaren van `er mogen zijn’ bij Stichting OpenDoor is super! Dát doet een mens goed!

Tot snel!