Renata

Hallo, ik ben Renata Prince, ik ben 43 jaar en woon samen met mijn 2 jongens in Tilburg.

Als ik mezelf in het kort mag omschrijven ben ik een sportief, lief, spontaan en sociaal persoon die van verbinding en natuur houdt.

Na 23 jaar in het speciaal (basis)onderwijs te hebben gewerkt, ga ik vanaf heden (01-06-’24) met veel enthousiasme bij OpenDoor werken als begeleider. Naast het werken bij OpenDoor, werk ik ook nog als begeleider en coach voor prikkelgevoelige/ sensitieve kinderen en hun ouders.

Per toeval ontdekte ik Opendoor. Ik mocht een dagje meelopen. Wow, het voelde fantastisch! Wat een fijne collega’s en bewoners, ik voelde me gelijk thuis in deze warme, familiaire setting in een prachtige omgeving. Tot mijn grote vreugde kwam er ook nog een vacature vrij. Wat ben ik dankbaar dat ik hier mag werken.

Ik verheug me er enorm op om aan de slag te gaan en mede zorg te dragen aan een warm en plezierig thuis voor de bewoners, dagbesteders en logees.

Janneke

Hallo!

Ik ben Janneke Bakkers-Verschure, 38 jaar en woon met mijn man en zoontje in Waalwijk. Ik heb bijna 20 jaar bij een grote organisatie gewerkt en ben er klaar voor om deze te verlaten en bij OpenDoor te komen werken. Ik vind de gedachtegang van OpenDoor prachtig. Ik denk dat dit dé manier is waarop iemand met een zorghart graag wil werken. Wanneer je de inspirerende locatie binnenstapt voel je de sfeer en gezelligheid en zie je de warme band tussen de begeleiders en de jongeren. Hoe mooi is het dat je op je werk van elke dag een feestje mag maken?! Daar ga ik graag mijn bijdrage aan leveren.  

Zoë

Ik ben Zoë Embrechts en ik ben 18 jaar. Ik woon met mijn familie in Waalwijk. Op dit moment doe ik de opleiding Social Work en ga dit jaar als stagiaire aan de slag bij OpenDoor. Mijn broertje Bobbie is meervoudig gehandicapt, Doordat  ik hiermee ben opgegroeid en veel van hem heb meegekregen, vaak help om voor hem te zorgen, lijkt het mij leuk om te gaan werken in dit vak.
Mijn grootste hobby is mijn paard Viva. Ik vind het heel leuk om te rijden en haar te verzorgen. Daarnaast ga ik graag winkelen en uit met mijn vriendinnen. Wie weet tot ziens bij Open Door!

Fabiënne

“Ik ben Fabiënne en ik woon samen met mijn man Kenny in Lage Zwaluwe. In 2021 ben ik als invaller begonnen bij OpenDoor. Werken bij OpenDoor voelde als thuiskomen: de gezelligheid, openheid, er elke dag een feestje van maken. Ik was er trots op dat ik daar mijn steentje aan kon bijdragen. Toen ik in 2022 werd gevraagd of ik interesse had om het team van de nieuwe locatie in Loon op Zand, OpenDorp, te gaan versterken, heb ik deze uitdaging met beide handen aangepakt. Ik ben nog steeds super blij dat ik hiervoor gekozen heb. Wat hebben wij samen met de 8 bewoners toch een heerlijke plek gecreëerd. Een prachtig huis, midden in het dorp en dichtbij de natuur. Ben je benieuwd naar OpenDorp? Kom gerust eens langs!”

Ingrid

Hallo!

Ik ben Ingrid van Laarhoven en woon met mijn man, hond en 2 kinderen in Kaatsheuvel. Vanaf de opstart van OpenDorp werk ik hier al met veel plezier!
Na elf jaar bij een grote instelling te hebben gewerkt voor mensen met beperking, was ik toe aan iets heel anders. Toch merkte ik al snel dat ik het contact met deze doelgroep erg miste.
Toen kwam de kans voorbij om “OpenDorp” mee te starten. Het sprak me erg aan om met jonge mensen te gaan werken midden in de wijk. Ik kan me daarnaast erg vinden in “de droom” voor OpenDoor.

Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik helemaal mijn plek heb gevonden hier. We hebben oprecht een erg gezellige club bewoners waar we van alles mee beleven.
Zowel de dagelijkse dingen als samen lekker op stap vind ik erg gezellig. Het is erg leuk om hun (en hun netwerk) steeds iets beter te leren kennen. Daarnaast hebben we een erg gezellig team van betrokken en bevlogen collega’s waar ik graag mee samen werk.

Liefs Ingrid

Ilja

Een aantal bewoners vertellen wat ze zo leuk vinden aan Ilja;

Thomas: Hij maakt leuke grappen en ik kan goed met hem kletsen.

Floor: Ik ben blij als Ilja er is.

Rik: Hij kan goed koken.

Amie: Wij mogen altijd kiezen wat we willen koken, Ilja helpt ons daar goed bij.

Marjoke: Ik kan fijn praten met hem en hij kan goed knuffels geven.

Sylvia

Hallo,

Ik ben Sylvia Martens, getrouwd, en moeder van twee puberdochters.
Sinds augustus 2022 werk ik als begeleider op OpenDorp.
Na ruim 15 jaar op Cello te hebben gewerkt, op twee heel diverse groepen, heb ik met mijn man een slagerij gerund.
Nadat we deze hebben verkocht kwam er weer ruimte voor mij om terug de zorg in te gaan.
De vacature van Opendorp kwam precies op het juiste moment, ik kende OpenDoor al via de slagerij en het leek mij erg leuk om hiervan deel uit te mogen maken.
Ik werk nu met veel plezier binnen een super leuke woning en een fijn team.

Sylvia

 

Merel

Na wat jaartjes in de zorg te hebben gewerkt, zowel binnen wonen als op dagbesteding kwam OpenDorp op mijn pad.
Vanaf de start van OpenDorp mag ik op deze fijne kleinschalige locatie werken. Dit gaf direct een fijn en warm gevoel !
Doordat er o.a. ruimte is voor plezier, humor,  oprechte aandacht, en denken in mogelijkheden werk ik met veel plezier bij OpenDorp.

Tess

Hallo allemaal, Ik wilde vanaf de geboorte van mijn broertje in de zorg gaan werken omdat ik toen merkte hoe mooi werk het is en hoeveel liefde je ervoor terug krijgt. Na een aantal jaren niet in de zorg te hebben gewerkt kwam ik de vacature van OpenDorp tegen en dat sprak me ontzettend aan om toch te gaan doen wat ik altijd al wilde. Ik ben daarom ook heel blij dat ik deze kans heb gekregen om op deze fijne werkplek te mogen werken. We hebben met bewoners en collega’s de ruimte om heel veel mooie dingen te doen daarom werk ik met heel veel plezier bij OpenDorp.

Sanne

Na een aantal jaren fijn binnen een grotere zorgorganisatie gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om bij OpenDorp aan de slag te gaan. Voor mij een fijne kans met een doelgroep die voor mij nog redelijk onbekend was, op een voor hen nog redelijk nieuwe plek. Al snel merkte ik een fijne klik te hebben met de bewoners en de plek waar ze wonen. Het is ontzettend leuk om deze groep jongeren samen te zien groeien, met elkaar, in de woning, met begeleiding, ouders en ook individueel.
Groetjes Sanne