Renata

Hallo, ik ben Renata Prince, ik ben 43 jaar en woon samen met mijn 2 jongens in Tilburg.

Als ik mezelf in het kort mag omschrijven ben ik een sportief, lief, spontaan en sociaal persoon die van verbinding en natuur houdt.

Na 23 jaar in het speciaal (basis)onderwijs te hebben gewerkt, ga ik vanaf heden (01-06-’24) met veel enthousiasme bij OpenDoor werken als begeleider. Naast het werken bij OpenDoor, werk ik ook nog als begeleider en coach voor prikkelgevoelige/ sensitieve kinderen en hun ouders.

Per toeval ontdekte ik Opendoor. Ik mocht een dagje meelopen. Wow, het voelde fantastisch! Wat een fijne collega’s en bewoners, ik voelde me gelijk thuis in deze warme, familiaire setting in een prachtige omgeving. Tot mijn grote vreugde kwam er ook nog een vacature vrij. Wat ben ik dankbaar dat ik hier mag werken.

Ik verheug me er enorm op om aan de slag te gaan en mede zorg te dragen aan een warm en plezierig thuis voor de bewoners, dagbesteders en logees.

Jelte

Hoi, ik ben Jelte!

Sinds 1 januari 2024 woon ik bij OpenDoor! Ik logeer hier al wel heel wat jaren. Nu heb ik er een mooie kamer en mijn eigen speelgoed, waar ik graag mee speel.

Thuis heb ik 2 oudere broers: Stijn en Tim. Dat is altijd heel gezellig, maar we mopperen ook weleens op elkaar zoals echte broers dat doen. Ik ga elke week nog wel een paar keer naar huis, of ik krijg bezoek. Dat is superleuk!

Ik hou heel erg van liedjes zingen, boekjes lezen en buiten spelen. Vooral bij de muziekbol in de tuin kan ik me heel erg lang vermaken.

Ik heb het erg naar mijn zin hier. Ik hoop snel een keer samen met je te zingen bij OpenDoor!

Liefs Jelte

Marsha

Hallo allemaal,

Zie jullie snel, liefs Marsha.

Janneke

Hallo!

Ik ben Janneke Bakkers-Verschure, 38 jaar en woon met mijn man en zoontje in Waalwijk. Ik heb bijna 20 jaar bij een grote organisatie gewerkt en ben er klaar voor om deze te verlaten en bij OpenDoor te komen werken. Ik vind de gedachtegang van OpenDoor prachtig. Ik denk dat dit dé manier is waarop iemand met een zorghart graag wil werken. Wanneer je de inspirerende locatie binnenstapt voel je de sfeer en gezelligheid en zie je de warme band tussen de begeleiders en de jongeren. Hoe mooi is het dat je op je werk van elke dag een feestje mag maken?! Daar ga ik graag mijn bijdrage aan leveren.  

Leonoor

Hallo, ik ben Leonoor, een vrolijke lieve meid geboren op 17 februari 2002 in Breda (met woonplaats Dongen). Naast mijn moeder en vader heb ik 2 jongere broers: Boudewijn en Reinier. En ik ben dol op mijn hond Wieke!

Toen ik ongeveer 9 maanden oud was, heb ik als gevolg van een streptokokbacterie een sepsis gekregen, waardoor ik Niet-Aangeboren Hersenletsel heb. Jarenlang heb ik op de Mariellaschool/Kentalis in Sint Michielsgestel gezeten. Hier leerde ik vooral praten met gebarentaal. Dit helpt mij enorm met communiceren.

Sinds mijn 18e doe ik dagbesteding bij zowel Open Door als Samen Top en heb het hier heel erg naar mijn zin. Sinds 1 april 2024 woon ik bij Open Door en heb ik een prachtige kamer! Wat ik graag in mijn vrije tijd doe: shoppen (tassen, schoenen, knuffels etc.), zwemmen, dansen, diamond painting, knutselen, koken, karaoken, op vakantie gaan (bij voorkeur kamperen) en uitslapen. Verder houd ik van Frozen en de Efteling.

Ik hoop nog lang bij Open Door te mogen wonen en samen met de andere bewoners veel plezier te hebben!

Groetjes van Leonoor

Zoë

Ik ben Zoë Embrechts en ik ben 18 jaar. Ik woon met mijn familie in Waalwijk. Op dit moment doe ik de opleiding Social Work en ga dit jaar als stagiaire aan de slag bij OpenDoor. Mijn broertje Bobbie is meervoudig gehandicapt, Doordat  ik hiermee ben opgegroeid en veel van hem heb meegekregen, vaak help om voor hem te zorgen, lijkt het mij leuk om te gaan werken in dit vak.
Mijn grootste hobby is mijn paard Viva. Ik vind het heel leuk om te rijden en haar te verzorgen. Daarnaast ga ik graag winkelen en uit met mijn vriendinnen. Wie weet tot ziens bij Open Door!

Amber

Nadat ik de opleiding verpleegkunde heb afgerond ben ik terecht gekomen in de ouderenzorg. Jaren lang heb ik op een kleinschalige woonvoorziening gewerkt.Nu ben ik er klaar voor om de ouderenzorg gedag te zeggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij OpenDoor.OpenDoor straalt voor mij gezelligheid, ontspanning, rust en blijheid uit. Ik ben erg warm ontvangen en ik heb zin om dit nieuwe avontuur bij OpenDoor aan te gaan.Groetjes Amber

Leonie

Hallo, mijn naam is Leonie. Na heel wat jaren in een kledingwinkel en ruim 5 jaar in de ouderenzorg was het voor mij tijd voor een volgende stap. Ik wordt er blij van als ik mensen een leuke dag kan bezorgen. Na een dag meegelopen te hebben was ik helemaal verkocht. Wat is OpenDoor toch een mooie en sfeervolle plek. Ik kijk er elke dag naar uit om er samen met de jeugd een leuke dag van te maken.

Angelique

Hallo, ik ben Angelique en woon samen met mijn man Peter in Waalwijk.
Op het moment dat mijn kinderen naar school gingen ben ik gaan werken als ADL assistente binnen
de gehandicaptenzorg.
In 2021 heb ik mijn diploma Verzorgende IG/MZ gehaald, en ben ik werkzaam geweest in de
ouderenzorg en op een dagbesteding voor ouderen.
Mijn eerste kennismaking met OpenDoor was al gelijk heel ontspannen, voelde heel erg goed, en
nadat ik een dag had meegelopen was het voor mij wel duidelijk: wat een heerlijke plek voor de
bewoners, dagbesteders en logees, en om hier te mogen werken is fantastisch!
Ik heb heel veel zin om mijn steentje te gaan bijdragen bij OpenDoor!
Groetjes Angelique.