Zoë

Ik ben Zoë Embrechts en ik ben 18 jaar. Ik woon met mijn familie in Waalwijk. Op dit moment doe ik de opleiding Social Work en ga dit jaar als stagiaire aan de slag bij OpenDoor. Mijn broertje Bobbie is meervoudig gehandicapt, Doordat  ik hiermee ben opgegroeid en veel van hem heb meegekregen, vaak help om voor hem te zorgen, lijkt het mij leuk om te gaan werken in dit vak.
Mijn grootste hobby is mijn paard Viva. Ik vind het heel leuk om te rijden en haar te verzorgen. Daarnaast ga ik graag winkelen en uit met mijn vriendinnen. Wie weet tot ziens bij Open Door!

Amber

Nadat ik de opleiding verpleegkunde heb afgerond ben ik terecht gekomen in de ouderenzorg. Jaren lang heb ik op een kleinschalige woonvoorziening gewerkt.Nu ben ik er klaar voor om de ouderenzorg gedag te zeggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij OpenDoor.OpenDoor straalt voor mij gezelligheid, ontspanning, rust en blijheid uit. Ik ben erg warm ontvangen en ik heb zin om dit nieuwe avontuur bij OpenDoor aan te gaan.Groetjes Amber

Leonie

Hallo, mijn naam is Leonie. Na heel wat jaren in een kledingwinkel en ruim 5 jaar in de ouderenzorg was het voor mij tijd voor een volgende stap. Ik wordt er blij van als ik mensen een leuke dag kan bezorgen. Na een dag meegelopen te hebben was ik helemaal verkocht. Wat is OpenDoor toch een mooie en sfeervolle plek. Ik kijk er elke dag naar uit om er samen met de jeugd een leuke dag van te maken.

Angelique

Hallo, ik ben Angelique en woon samen met mijn man Peter in Waalwijk.
Op het moment dat mijn kinderen naar school gingen ben ik gaan werken als ADL assistente binnen
de gehandicaptenzorg.
In 2021 heb ik mijn diploma Verzorgende IG/MZ gehaald, en ben ik werkzaam geweest in de
ouderenzorg en op een dagbesteding voor ouderen.
Mijn eerste kennismaking met OpenDoor was al gelijk heel ontspannen, voelde heel erg goed, en
nadat ik een dag had meegelopen was het voor mij wel duidelijk: wat een heerlijke plek voor de
bewoners, dagbesteders en logees, en om hier te mogen werken is fantastisch!
Ik heb heel veel zin om mijn steentje te gaan bijdragen bij OpenDoor!
Groetjes Angelique.

Nico

Ik draag graag mijn steentje bij aan de grote tuin van OpenDoor. Dan kunnen de jongeren daar ook weer volop van genieten!

Frenk

Elke dinsdag ga ik fluitend naar OpenDoor toe.
Ik weet dat er altijd een ontspannen en vrolijke sfeer hangt.
Leuk vind het ik het om met de bewoners wat te gaan wandelen of fietsen.
Onderweg een beetje kletsen en ze extra aandacht kunnen geven.
Er is niet veel nodig om een leuke middag te hebben.
En ik geniet dan ook elke keer weer.

Linda

Hallo allemaal,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor.

Mijn naam is Linda Hogervorst- van Liesdonk. Ik werk al vele jaren in de zorg. Eerst als verzorgende in de ouderenzorg, daarna verpleegkundige in het ziekenhuis, (kinder) thuiszorg en daarna een hospice.

Ik werk met heel veel liefde bij OpenDoor. Een plek waar je lekker gek mag en kan doen en iedereen zichzelf mag zijn. Zorgen en begeleiden vanuit mijn hart, dat doe ik het allerliefste. Contact maken met liefde en gevoel, dan zijn woorden niet altijd nodig. Er zijn, kijken en voelen wat nodig is en daarop inspelen, met alle mogelijkheden die er zijn.

Verder ben ik ook masseur en energetisch therapeut, en masseer ik heel graag de jongeren bij OpenDoor. Het is een hele mooie aanvulling op mijn werk als begeleider. Het is fijn dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontspanning van de kinderen en jongeren bij OpenDoor, waardoor ze weer beter in hun vel komen te zitten.

Liefs Linda

Lars

Hallo allemaal,

Ik ben Lars, ik ben op 30 oktober jarig en ik woon in Tilburg. Als stagiair ben ik binnengekomen bij OpenDoor en als invaller bij OpenDorp, waar ik het erg naar mijn zin heb. Na mijn stage ben ik als invaller aan de slag gegaan en ondertussen ben ik vaste kracht.
In mijn vrije tijd speel ik graag korfbal, doe ik leuke dingen met vrienden én zing ik bij een studentenkoor waar we ook af en toe mee optreden.
In mijn vakanties doe ik mee met ‘het vakantie project’ van Visio. Daar gaan we op vakantie met kinderen/jongeren met een visuele en verstandelijke beperking. Daar heb ik het altijd erg naar mijn zin samen met mijn nichtje Noa, wie jullie misschien kennen als oud logee bij OpenDoor.
Ik hoop je snel te zien bij OpenDoor!

Sebas

Hoi allemaal!

Ik ben Sebas Oomis, 37 jaar jong nog maar…

Ik ben sinds kort begonnen met werken bij Stichting OpenDoor/Dorp, en ik heb er onwijs veel zin in!

Wat over mijn achtergrond: ik mag mezelf sinds 2005 verpleegkundige noemen, en heb voornamelijk gewerkt met kinderen en jongeren met meervoudige beperking. Bij Amarant, Cello, Kentalis, Siza, en Stichting Pim.

Nadat ik de laatste 2,5 jaar veel gereisd heb (fietsend door Europa) en de afgelopen 4 maanden in Oekraïne humanitaire hulp heb verleend, word het weer tijd om naar de veilige Nederlandse thuisbasis terug te komen, en voor OpenDoor/Dorp de handen uit de mouwen te steken!

In mijn vrije tijd sport ik veel (klimmen, mountainbiken, snowboarden), zit ik graag langs of op het water, sta ik graag uitgebreid te koken (goed nieuws voor de bewoners dus!), werk ik bij 013 als EHBO’er, en ben regelmatig op een festival of concert te vinden.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

(Ik ben al een aantal keer op bezoek geweest, en heb zelfs weleens een slaapdienstje bij OpenDoor opgevangen een paar jaar geleden, dus misschien zullen sommige ouders me nog vaag herkennen!)

Tot snel!

Groeten, Sebas