Hallo mijn naam is Dwayn Serfaes en ik ben 21 november 1996 geboren met microcefalie. Dit is een afwijking van het centrale zenuwstelsel waarbij de schedelomvang te klein is. Hierdoor heb ik een geestelijke beperking. Ook heb ik een hemiparese waardoor ik mijn rechter arm en been minder goed kan bewegen. Ons gezin bestaat uit mijn vader en moeder en mijn zus Ashley.

Ashley is getrouwd met Pim de allerleukste zwager die er is, en ik ben super trotse oom geworden van Lise. Wat ik het allerliefste doe is heel de dag bezig zijn met mijn telefoon en naar muziek luisteren. Verder kom je bij mij geen praat tekort. Ook ben ik altijd wel in om een grapje bij iemand uit te halen. Wij hadden van iemand van mijn vroegere school gehoord over OpenDoor dus zijn we een kijkje gaan nemen.

Ik en mijn ouders voelde ons meteen thuis bij OpenDoor. En zo is het weer 4 jaar geleden dat ik met de dagbesteding begon wat super leuk is. OpenDoor staat in een mooie omgeving waar je veel buiten bezig kan zijn met het verzorgen en voeren van de varkens ,geiten, schapen, kippen, konijnen en nog meer.

Ook maai ik het gras op een zitmaaier waarvoor ik mijn diploma heb gehaald. Verder werk ik ook bij Albert Heijn waar we in het magazijn werken en de buitenboel schoonmaken. En dan niet te vergeten ook nog bij ’t Moaske waar we lege flesjes sorteren en in kratten doen.

Genoeg te doen dus.

Ik vond het zo leuk bij OpenDoor dat ik er ook in de weekenden ging logeren en dat beviel zo goed dat we gingen praten over wonen bij OpenDoor. Dan is het zover januari 2020 de verhuisdozen zijn uitgepakt, en woon ik bij OpenDoor. Ik ben terecht gekomen in een warm gezellig en liefdevolle thuis. Nu ga ik nachtjes logeren bij mijn ouders en als ik dan terug ga naar OpenDoor zeg ik “nu ga ik naar mijn andere thuis want ik heb twee thuisen”. Ik woon hier met de leukste grappigste en allerliefste medewerkers en vrijwilligers en niet te vergeten de bewoners.

Ik hoop hier een lange tijd deel van uit te mogen maken.

Groetjes van Dwayn