Ik ben Inez van Brussel en ben in Tilburg geboren op 6 februari in 2005. Mijn papa, mama en zusje Lilly wonen in Rijen waar ik ook 15 jaar woonde. Ik heb heel lang op De Bodde in Tilburg gezeten en heb daar een leuke tijd gehad. Bij mij is de zeldzame afwijking op het GATAD2B gen ontdekt, waardoor ik een algehele ontwikkelingsachterstand heb. Ik functioneer soms als een driejarige en soms als een zesjarige, want ik kan het ene wat beter dan het andere. Praten kan ik niet zo goed, maar communiceren is meestal geen probleem.

Ik houd heel erg van een grapje en wil graag helpen. Typen is een van mijn grootste hobby’s en ik maak dan hele verhalen. Ook luister ik graag naar muziek en kijk ik filmpjes op de iPad van Kabouter Plop, K3, Thomas de Trein, Brandweerman Sam en Kinderen voor Kinderen. Ook durf ik in alle achtbanen van De Efteling.

Na mijn school ben ik gaan werken op de dagbesteding van ASVZ in Udenhout. OpenDoor ken ik al vanaf het begin. Eerst af en toe in het weekend en een vakantie en sinds de zomervakantie van 2022 woon ik bij OpenDoor en heb ik een fijne kamer. Ik hoop nog lang veel lol te maken met de leuke andere bewoners en de leiding.

Groetjes van Inez