Hoi,

Ik ben Michel, geboren op 10 juni 1997, en ben door meerdere oorzaken, rolstoel gebonden. Ik kom uit een gezin van 5 personen. Vader Pierre, moeder Anja, oudere broer Dennis en mijn, 20 minuten jongere, tweelingbroer Stefan.
Lezen en schrijven is niet mijn ding, maar ik kan aardig babbelen. Met behulp van plaatjes (picto’s) en herkenning van hoe bepaalde woorden geschreven worden, weet ik me aardig te redden op de computer. Computeren is één van mijn hobby’s, luisteren naar muziek via Spotify en lekker meezingen. Ook ben ik te vinden op Facebook en Instagram. Verder ben ik een grote fan van De Efteling en groot verzamelaar van alles wat met De Efteling te maken heeft. Hier maak ik ook graag foto’s en filmpjes.

Per 1 mei 2021 woon ik bij OpenDoor.
Voor mij was OpenDoor geen onbekend terrein.
In oktober 2014 ging ik stagelopen bij OpenDoor, via de Mytylschool, daarna ben ik met dagbesteding begonnen en nog even later kwam daar ook het logeren bij.
Nu woon ik er dus vanaf 1 mei en heb ik het reuze naar mijn zin met alle andere bewoners en de medewerkers. Mijn kamer is mooi opgeknapt en ingericht en voor wie mij een beetje kent zal het geen verrassing zijn, dat mijn kamer opgesierd wordt door allerlei Efteling hebbedingen.
Om sprookjesachtig dit verhaal te eindigen.

“We leven nog lang en gelukkig”

Lieve groetjes Michel