Hallo, ik ben Yvonne van Elderen geboren op 20-10-1994 en ik heb het Angelman syndroom, wat inhoud dat ik ongeveer op een verstandelijk niveau blijf hangen van ongeveer 18 maanden.

Ik kan niet praten maar af en toe brabbel ik een heel eind weg. Ik heb een oudere broer Jurgen en een jongere zus MariĆ«lle. Ik ben een vrolijke, opgewekte meid die graag contact maakt en die van gezelligheid en drukte houd. Mijn hobby’s zijn zwemmen, wandelen, fietsen en paardrijden.

Toen mijn ouders hoorde van Stichting OpenDoor zijn ze hier gelijk op ingesprongen omdat ze vonden dat ik net als andere kinderen mijn vleugels uit mocht spreiden om hier een gelukkige toekomst tegemoet te gaan met alle faciliteiten die voor mij nodig zijn. De mensen die hier werken en ook de vrijwilligers vind ik allemaal super lief, want samen doen we allerlei leuke dingen waar wij zo van genieten.

Ik hoop dat het hier voor altijd leuk en gezellig blijft en dat wij de zorg mogen blijven krijgen die wij nodig hebben, dan gaan wij hier een gelukkige toekomst tegemoet. Ook weet ik dat mijn familie mij nooit uit het oog zullen verliezen omdat ze heel veel van mij houden en ik van hun! Straks als OpenDoor klaar is woon ik hier in een droomparadijs waar ik heel graag oud en gelukkig wil worden samen met de medebewoners en waarbij ik ondersteund word door mijn familie.